Acțiuni ale GNM CJ Neamț privind verificarea stării de salubrizare a localităților, cursurilor de apă și a căilor de comunicație

0

În perioada 2.03.2015 – 5.05.2015, potrivit planului de acțiuni al Gărzii Naționale de Mediu, Serviciul Comisariatul  județean Neamț al Gărzii Naționale de Mediu va demara acțiuni de inspecție și control pentru verificarea stării de salubrizare a localităților, cursurilor de apă și a căilor de comunicație din județul Neamț. Începând cu data de 15.03.2015, aceste acțiuni se vor desfășura cu reprezentanții ISU Neamț și SGA Neamț sub coordonarea Instituției Prefectului Județul Neamț.

In cadrul acestor acțiuni vor fi verificate zonele expuse depozitărilor neconforme de deșeuri, starea rigolelor, podurilor și podețelor aferente proprietăților, precum și a construcțiilor de apărare împotriva inundațiilor. De asemenea, se vor verifica măsurile dispuse anterior pentru salubrizarea localităților, drumurilor  naționale, șoselelor, căilor ferate și terenurilor adiacente.

În perioadele 12.04.2015 –  14.04.2015 și 1.05.2015 – 4.05.2015 (Sărbători Pascale și 1 Mai) se va asigura o frecvență mai ridicată a acțiunilor de inspecție și control la proprietarii și administratorii zonelor de agrement și a terenurilor adiacente căilor de comunicație (rutiere și feroviare) din județul Neamț, în vederea asigurării respectării prevederilor Legii nr. 54 din 2012 – Legea picnicului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate