Arc peste timp și ora de amintiri la Palatul Copiilor din Piatra Neamț

2

„Pentru că am  petrecut mulți ani și am muncit împreună, dorim să retrăim pentru câteva ore clipele trecute…” a fost mesajul imprimat pe invitația evenimentului care a avut loc joi, 30 aprilie, la ora 10,  la Palatul copiilor din Piatra Neamț.

„Astăzi a avut loc reuniunea cadrelor didactice care au  pus bazele acestei instituții și care, de-a lungul anilor, au desfășurat o frumoasă și bogată activitate în cadrul acestei instituții” afirmă Viorel Ciurlea, directorul Palatului Copiilor. Evenimentul a debutat cu un moment de reculegere în amintirea colegilor care s-au stins din viață, urmat de câteva momente artistice susținute de elevi ai Palatului Copiilor și a fost încheiat de scurte povestiri relatate de cei prezenți la eveniment.

Printre invitații prezenți la această festivitate s-au  remarcat reprezentantul ISJ Neamț , profesorul IoanRomeo Roman, renumitul pictor Vadana Gheorghe, dl Gheorghiu Anton, directorul Școlii Elena Cuza din Piatra Neamț și fost inspector școlar, dl Mândru Petru, fost director al Palatului Copiilor și fost primar al comunei Mărgineni, dl Tătaru Matei, fost inspector școlar, dl Vasiliu Eugen, fost inspector școlar cu 20 de ani experiență în domeniu și dl Vernica Constantin, fostul director și profesor al Palatului Copiilor. Alături de ei, numeroși foști sau actuali inspectori școlari și directori de unități de învățământ din Neamț au  fost premiați cu diplome de excelență acordate  pentru „credința și dăruirea de excepție în profesia de dascăl al școlii și pentru contribuția adusă  în promovarea și coordonarea activităților școlare și extrașcolare.”

A.L.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. rusu stelian spune

    Cindva de mult ,si eu a-m fost pe acolo .Undeva la demisol ,era magazia si sala de carturi .Frumoase amintiri, turele cu cartul pe terenul de sport si sus la Colibele haiducilor .

  2. feraru marcel spune

    A fost si baiatu’ p-acolo, la carturi si la foto. Adica, am suflet de artist, chiar daca uneori sunt mai sofer.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate