Noile modificări aduse de Facebook

3

În această săptămână, Facebook a modificat algoritmul de afișare a conținutului în fluxul de ştiri al utilizatorilor. Ca urmare a solicitărilor din partea acestora, pentru utilizatorii care au puţini prieteni sau prieteni care publică foarte puţin conţinut pe Facebook, rețeaua oferă mai mult conţinut din partea prietenilor şi paginilor pe care aceştia le urmăresc, modificând restricţiile de afişare a postărilor multiple consecutive din partea aceleiaşi surse.

Pentru cei care s-au plâns că ratează postări importante din partea prietenilor şi ale altor surse pe care le urmăresc, rețeaua permite o poziţie superioară în newsfeed a postărilor directe din partea prietenilor şi a celor cu care utilizatorii interacţionează cel mai des pe Facebook, cum ar fi fotografii, videoclipuri, linkuri şi actualizări ale statusului.

De asemenea, comentariile la un articol sau like-urile la postări ale prietenilor vor fi afișate mai jos în fluxul de ştiri sau chiar deloc, pentru a permite accesul în primul rând la conţinutul publicat de prietenii cei mai apropiaţi şi de paginile pe care le urmăresc.

Ca urmare a acestor modificări este posibil ca în anumite cazuri numărul de utilizatori care vor vedea conţinutul publicat de o pagină să scadă, ceea ce va duce şi o scădere a traficului web către site-ul respectiv, în funcție de cât de mult interes generează conţinutul publicat pentru fani.

Alte modificări aduse de Facebook în această săptămână sunt legate de serviciul de mesagerie instant, Facebook Messenger, care permite de acum înainte efectuarea de apeluri video gratuite în 18 ţări, peunnamedntru utilizatorii care folosesc dispozitive mobile cu sisteme de operare Android şi iOS. Această funcție va face concurență directă serviciului Skype, a cărui activitate se bazează tocmai pe realizarea de apeluri video gratuite.

Funcţia nu este deocamdată disponibilă pentru utilizatorii din România. Noul serviciu a fost introdus în ţările următoare: Belgia, Canada, Croaţia, Danemarca, Franţa, Grecia, Irlanda, Laos, Lituania, Mexic, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Statele Unite şi Uruguay. Ea va fi introdusă şi în alte ţări şi teritorii în lunile viitoare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Iar Facebook…sucks big time … e de notorietate si la ei faptul ca sint vinduti guvernului cu trimitere catre NSA….ca si Google de-altfel….

 2. mickey999 spune

  Skype sucks big balls de cind a fost cumparat de Microsoft.
  Skype pentru Linux e actualizat odata la 10 ani …daca ai noroc si daca indienii de la Microsoft au coloana vertebrala ( e de notorietate ca indienii ca si fratii lor din Romania sint lipsiti de coloana vertebrala)

  🙂

 3. jan spune

  Ok

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate