Apucături de mafiot. Cinci persoane din Piatra-Neamț, victime ale șantajului și amenințărilor

3
Foto caracter ilustrativ

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 26 decembrie 2019 – 6 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică față de cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toate din Piatra Neamț, cu scopul de a-i determina să îi remită sume mari de bani, pentru a le permite să locuiască în continuare, în aceeași zonă.

Pe fondul acestor constrângeri, persoanele vătămate ar fi fost determinate să își părăsească imobilul.

De asemenea, la data de 6 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuinţa uneia dintre victime, având asupra sa un obiect tăietor. Bărbatul ar fi părăsit imobilul în momentul în care a observat prezența în zonă a unui echipaj de poliţie.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză. 

Sursa: IPJ Neamț

3 Comentarii
  1. Ionuț spune

    Politia nu mai autoritatea care o avea în trecut. Legile sunt făcute în asa fel ca cei ca familia capră sa fie deasupra celor care muncesc și sunt demni. Familia capră este cu state vechi pentru furat tâlharii întrat peste oameni în casa cămătărie provenetism lista poate continua. Politia știe toată aste procurorii la fel judecătorii la fel.. Pedepsele lor sunt de tot râsul 2.3 ani de pușcărie. Ies mai repede și iar se apuca. Logic ca polițiști zic de ce dracu ne mai zbatem când ceilalți pe linie cu noi își bat joc de toată munca noastră. Pedepse le neapărat celor recidivisti peste 7 ani sa li se dea. Si nu la penitenciare din Moldova. Spre Craiova Timișoara în partea aia. Aici la pușcărie își fac case vile mașini aur din pușcărie.

  2. Mihai marius spune

    politia chiar nu vede ori se face ca ploua.o sa fie al 2-lea caz mararu

  3. Motoc Gelu spune

    domnilor de la anaf sau dna sau dicot de ce nu verificati de unde au fam capra bani de vila in dumbrava si in cartier in fosta statie de betoane daca ei nu muncesc.casa lu caprita dan e pe numele lu sorasa care a murit ca el era la puscarie la acea vreme.daca cineva crede ca din puscarie poti sa-ti faci casa inseamna ca vine al treilea razboi mondial.aaaaa si verificati unde sunt tigancille care au 18 ani ,in belgia sau anglia la produs.intrebati pe capra daniela.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate