Guvernul PNL face datorii mai mari decât cel PSD… Tu știi ce înseamnă aceasta?

1

Guvernul PNL a depășit pragul de 11 miliarde de lei împrumuturi, iar aceasta înseamnă că a împrumutat mai mult de trei ori decât PSD. Tu știi ce înseamnă aceasta? Nu înseamnă nimic.

Toate guvernele din lume se îndatorează pentru a face lucruri sau pentru a plăti funcționarea sistemului. E drept că la noi se fac datorii mai mari pentru funcționare, dar nu asta e problema. Problema este că românii au fost instigați și manipulați să se revolte pe o temă falsă. Instigarea și învrăjbirea românilor pe tema datoriilor este opera PNL și USR care, cu minciuni, au înțeles să se lupte contra fostului guvern PSD. Au spus românilor despre datoriilor care se fac, dar fără să spună că așa funcționează treaba în toată lumea și alte guverne din alte țări europene au datorii pe cap de locuitor mult mai mari decât la noi. (click aici pentru detalii).
Acum, după ce politicienii de dreapta au prostit alegătorii mai slabi cu duhul că PSD-ul face datorii și le amanetează viitorul, exact același discurs le cade lor în moalele capului de data aceasta din partea PSD-ului care vine și spune că PNL se împrumută de 3 ori mai mult ca ei.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că celor de la PNL și USR le ies acum pe nas minciunile și manipularea și se dovedește că erau doar niște ipocriți care încercau să prostească românii ca să obțină voturi și mai înseamnă ceva. Înseamnă că PSD nu a înțeles nimic și face exact cum au făcut și liberalii… prosteală ieftină pentru câteva voturi, prosteală care nu are cum să nu iasă la iveală cu timpul.

Dumneavoastră, cititorii noștri, este foarte important să conștientizați faptul că așa funcționează lumea și economiile țărilor. Cu datorii. Și noi ca persoane fizice ne facem datorii când vrem să investim în ceva, ne facem rate când vrem să luăm ceva de valoare, și uneori ne împrumutăm chiar și de la un salariu la altul. Așa funcționează totul. Restul e manipulare.

Uitați-vă la toți politicienii de la toate partidele care au vorbit sau vorbesc de îndatorarea României și veți vedea că fiecare dintre ei și-au făcut datorii ca să își ia o casă, și-au făcut datorii ca să își finanțeze campaniile, și-au făcut datorii pentru multe lucruri și vin în fața dumneavoastră și vă spun că nu e bine cu datoriile, deși chiar ei funcționează fix așa, cu datorii, rate și credite.

România este departe să aibă probleme reale cu datoriile. Iată care sunt datoriile pe cap de locuitor în România și alte țări.

România: 4,251 dolari pe cap de locuitor

Germania : 23.827 dolari pe cap de locuitor
Ungaria: 48.258 dolar pe cap de locuitor
Italia: 44.760 dolari pe cap de locuitor
Spania: 60.614 dolari pe cap de locuitor
Grecia: 53.984 dolari pe cap de locuitor
Franța: 83.871 dolari pe cap de locuitor
Norvegia: 137.476 dolari pe cap de locuitor
Austria: 105.616 dolari pe cap de locuitor
Finlanda: 96.197 dolari pe cap de locuitor
Suedia: 110.479 dolari pe cap de locuitor
Danemarca: 113.826 dolari pe cap de locuitor
Belgia: 127.197 dolari pe cap de locuitor
Olanda: 152.380 dolari pe cap de locuitor
Elveția: 171.528 dolari pe cap de locuitor
Anglia: 146.953 dolari pe cap de locuitor
Irlanda: 566.756 dolari pe cap de locuitor

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Eu spune

    In ce tara normala se fac imprumuturi pentru a plati pensiile si salariile bugetarilor?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate