Apple va lansa noul ceas inteligent Apple Watch

0

Apple Watch este noul ceas inteligent, conectat la internet, care va fi lansat de firma Apple începând cu data de 24 aprilie, în nouă țări: Australia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie și SUA.

Apple-Watch-logo-main1Apple ar putea vinde 1 milion de ceasuri Apple Watch în primul weekend de la lansarea comercială, din 10 aprilie, conform estimărilor, vânzările de aparate Apple Watch putând ajunge în actualul an la aproape 14 milioane de unităţi. Ceasul inteligent realizat de compania Apple are și o variantă de lux, placată cu aur, iar prețurile pot depăși 10.000 de dolari.

Apple Watch are preţuri de pornire cuprinse între 349 dolari pentru versiunea de bază şi 10.000 dolari pentru versiunea de vârf, fiind primul dispozitiv nou lansat de companie din 2011.

Apple Watch se conectează la iPhone și va avea o aplicaţie dedicată pe iOS 8.2, de unde se pot instala aplicaţii pentru ceas şi se vor putea vedea preview-uri pentru acestea.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate