APA SERV atenționează asupra unei înșelătorii

1

COMPANIA JUDETEANA APA SERV S.A. – str. Lt. Draghiescu nr. 20 – Piatra Neamt, operator regional – al judetului NEAMT, furnizorul dumneavoastra de servicii publice de alimentare cu apa si canalizare in sistem zonal – Adresa de email – [email protected], site-ul apaserv.eu ATENTIONEAZA asupra unei inselatorii in care sunt vizati proprietarii din Asociatiile de Proprietari prin aparitia de anunturi false lipite pe usile de acces ale blocurilor ca acesta de mai jos:

anunt

Compania APA SERV atrage atentia asupra faptului ca in ultimele zile, pe usile de acces ale unor blocuri din municipiul Piatra Neamt , au fost lipite anunturi cu privire la colectarea unor sume de bani pentru incheierea de contracte/conventii individuale pe apartament.
Anunturile NU au fost facute de COMPANIA JUDETEANA APA SERV S.A.

Atragem atentia ca prin aceste anunturi se incearca colectarea unor sume de bani de la locatari intr-un scop potential fraudulos.
Compania JUDETEANA APA SERV NEAMT NU A EMIS ANUNTUL DE MAI SUS. Pentru a fi credibile, persoanele in cauza au creat si au postat o adresa de e-mail si afiseaza mai multe numere de telefon mobil care nu apartin companiei.
APA SERV se delimiteaza de astfel de mesaje si, pentru a evita confuziile viitoare, atrage atentia populatiei ca orice comunicare cu institutia se realizeaza prin urmatoarele mijloace:
-adresa de e-mail [email protected]
-prin apel telefonic 0233 210951, 0233 233340 relatii clienti int 431, 432 si 433.

Comunicat Apa Serv SA

NOTA REDACȚIEI
Este obligatoriu ca instituțiile statului să se implice în depistarea celor care fac intenționat astfel de lucruri pentru a crea disensiuni sociale. Asemenea intoxicări sunt făcute de oameni care știu ce fac și la ce rezultate vor să ajungă.
Credem că s-a mers prea departe. Poate ca să fie convingători, cei ce vor să discrediteze Apa Serv vor face și alte fapte mult mai grave de care nu vrem să discutăm ca să nu le dăm idei, dar poate nu ar fi rău ca cineva să ia în serios aceste aspecte.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. elena spune

    Buna ziua ,am o intrebare pentru conducerea acestei instituti APA SERV NEAMT: cum se calculeaza metrul cub de apa in de s-a ajuns la fabuloasa suma de 9 lei metrul cub ,eu lucrez in Roma unde un salariul minim este de 800 de euro ,aici 1 metru cub de apa costa 1 euro ,oare se poate compara aceste doua preturi ,la noi in oras apa ne cade din munti nu o fabrica nimeni ,de ce e asa de scumpa va rog sa imi raspundeti cu respect elena.

    ADMIN: Metru cub de apa este tot 1 euro și mai costa 1 euro canalul. Prețurile sunt aceleași …salariile diferă. Dar in general prețurile sunt mai mici in orașele cu mai multi consumatori. Piatra Neamț are o stație de epurare care are costuri de să zicem de 100 lei pe zi și deservește 40.000 clienți iar cea din Iași are tot costuri de 100 de lei dar deserveste dublu … e matematică simplă. Crește consumul…scade prețul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate