Portia de Cunoastere : Karate – antrenament pentru viata. Invitat Ioana Hociung 2 dan karate

0

Portia de Cunoastere cauta sa imbine informatiile legate de sanatatea interioara cu cele legate de sanatatea fizica intr-un climat care sa intretina sanatatea sociala.

Drept urmare, invitatul acestei editii, Ioana Hociung, antrenor de karate, centura neagra 2 dan si fondator al C.S. Kokoro din Iasi, ne va vorbi despre ce inseamna educatia prin arte martiale.

dadd

Care au fost etapele prin care a trecut pana in punctul unde se afla astazi ? Ce momente dificile a intampinat si cum le-a facut fata mai bine datorita felului in care artele martiale au structurat-o ca om? Putem afla joi seara.

„Practic vreau sa le transmit oamenilor cum am ajuns să am încredere în fortele mele, cum am ajuns sa am curaj, sa-mi controlez emotiile, sa imi organizez timpul eficient si poate cel mai important cum am ajuns să-mi depășesc anumite limite fizice și psihice, cum am renunțat la „nu pot” si cum am ajuns să îi indrum si pe alții pe acest drum al artelor martiale.”

Cei care doresc sa sprijine acest eveniment si sa contribuie la cresterea sa calitativa o pot face prin sponsorizari si donatii catre Asociatia Portia de cunoastere. Contul este deschis la Banca Transilvania – RO53BTRLRONCRT0263007801.

Gabriel Vicu

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate