Aleșii locali din Neamț, speriați de sistemul de justiție

0

justitieÎn decursul timpului, o serie de aleși locali din Neamț au avut de-a face cu justiția, fiind anchetați de instituții de forță ale statului român și unii chiar trimiși în judecată. Cei dovediți vinovați au suportat rigorile legii și nu mai vorbim de ei pentru că și-au primit pedeapsa, dar fenomenul care ne sperie este cel legat de cei care au fost dovediți nevinovați. Deși au trecut prin stress fantastic și au câștigat în instanțele de judecată care i-au declarat nevinovați, majoritatea celor aflați în această situație refuză și chiar roaga frumos jurnaliștii să nu scrie despre aceste lucruri pentru a nu stârni mânia sistemului care ulterior ar putea să le caute nod în papură, ca să le facă probleme.
La aceast comportament aberant bazat pe frică față de sistem se mai adaugă și sfaturile avocaților care sfătuiesc aleșii ce ajung în fața instanței să aibă grijă ce spun ca să nu enerveze judecătorii, lucru care este extraordinar de grav. Plecând de la premisa că avocații știu ce spun, te ia cu fiori pe șira spinării când auzi că verdictul de vinovat sau nevinovat depinde și de starea de spirit a judecătorului.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate