Consilierul local Ciobanu Valentin… ”Ghinion”

2

În ultima ședință de consiliu local, majoritatea PSD-PMP-ALDE s-a abținut la un vot privind un proiect ce viza o amenajare la intrarea ciobanu-valentinunui magazin. Magazinul aparține consilierului PNL Ciobanu Valentin și, din câte am înțeles din ce am văzut la ședință, acesta a fost singurul motiv pentru care proiectul nu a trecut. Omul avea toate avizele și toate actele, dar stătea pe partea greșită a mesei din punctul de vedere al consilierilor ce formează majoritatea în consiliul local Piatra-Neamț.

Nu stiu cum își fac unii calculele și jocurile politice, dar în general astfel de voturi fără o miză, doar cu un caracter punitiv la adresa unui consilier minoritar, nu fac decât să ostilizeze opoziția și la cât de șubredă este majoritatea în Consiliul Local nu e tocmai cel mai fericit comportament pe care ar trebui să îl aibă consilierii majoritari.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ghinet Marius spune

    Consilierii PMP au votat ” pentru ” acest proiect de hotarare corect intocmit , documentat si argumentat , dar din pacate pentru colegul din CL Piatra Neamt era nevoie de votul a 2/3 din numarul de consilieri.
    Grupul consilierilor PMP din Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamt va sustine doar proiectele de hotarare cu sanse reale de implementare care sunt cu adevarat in favoarea nemtenilor si in acord cu legislatia in vigoare , indiferent de initiatorii acestora – PSD ALDE sau PNL.
    Ghinet Marius , consilier local PMP.

  2. maria spune

    Indiferent din ce partid face pa rte sa-si amenajeze sinngur intrarea in magazinul din care obtine profit. Doresc sa aratati si cind majoritatea cere lucruri trasnite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate