Alege tema pentru decorarea unei zile de naștere a unui adult

0

Temă la modă și decor elegant, o petrecere de aniversare a unui adult este o oportunitate de a pune în valoare o cameră cu accesorii și obiecte esențiale precum baloane, confetti, lumânări, vesela fantezie din carton și o mulțime de articole de petrecere.

Vei gasi toate articolele si accesoriile pentru sala de petreceri, dar și pentru masă. Pentru zile de naștere, ceremonii de nuntă, botezuri, Ajunul Craciunului, vei găsi o serie de comori pentru a-ți însenina petrecerile.

Cele mai populare teme de naștere

Pentru o petrecere de aniversare reușită, temele decorative cu coduri de culori sunt cel mai adesea populare în rândul  adulților tineri.

  • Junglă/Tropical

Pentru un decor exotic de ziua de naștere. Sala de petrecere ar trebui să fie decorată cu o ghirlandă La mulți ani de culoare aurie sau roz, baloane cu numere și litere de aceeași culoare, baloane crem, roz pastel și aurii și să fie evidențiate de o ghirlandă din frunze de palmier. Poți adăuga pălării de paie, pinata flamingo și baloane cu heliu în formă de ananas și pepene verde. Pe masa ta dulce, așezi un set de veselă din carton cu farfurii pătrate roz și inscripția aurie la mulți ani, o ghirlandă din frunze de palmier în hârtie, lumânări fanteziste și accesorii în formă de fruct exotic. Tortul în stil de designer va prelua cu delicatețe tema decorativă exotică.

  • Fotbal

Pentru o petrecere de naștere cu o temă inedită, se recomandă o temă de fotbal pentru un fanatic al sportului. Cât despre ziua de naștere a unui copil, setul de veselă din carton cu farfurii, pahare și servețele de hârtie în formă de minge de fotbal va aduce o notă unică și surprinzatoare. Pentru a-ți amuza oaspeții și a anima seara într-un mod original,  pinatele  în formă de minge de fotbal pot fi împrăștiate prin sala de petreceri. Aceste recipiente distractive agățate cu panglici colorate vor fi umplute cu cadouri, povești și semne de atenție pentru vedeta serii.

  • Flori și pasteluri

Într-o dispoziție mai boemă, preferă o petrecere de aniversare florală și în culori pastelate. Se recomandă să îți decorezi camera cu arcade de baloane pastelate la care vei adăuga flori proaspăt tăiate. Masa ta va trebui să folosească același decor înflorit ca și camera ta. De asemenea, îți poți folosi tortul ca accesoriu decorativ înainte de degustare. Glazura albă și trandafirii de zahăr vor străluci sub strălucirea moale a lumânărilor irizate. Pentru o aniversare florală perfectă, sfatul este să-ți alegi florile în funcție de anotimp.

  • Super-erou / Super-eroină

În tendința Marvel, Avengers și alte benzi desenate esențiale, îți va face mare plăcere să organizezi o zi de naștere pe o temă de supereroi. Pentru o atmosfera incredibila, profită de acest moment pentru a organiza o petrecere costumata. Într-o cameră decorată cu baloane aurii, ghirlande de la mulți ani și detalii roșii și albastre, invitații tăi s-au îmbrăcat în Omul Păianjen, Femeia Minune sau Omul de Fier. Pentru a însufleți seara, poți adăuga baloane de supereroi, pinata și o mulțime de accesorii decorative care îți vor îmbunătăți petrecerea de aniversare cu tematică de supereroi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate