Adrian Niță, Prefectul Județului Neamț: „Am stabilit ca imediat să demareze revizia coloanei care alimentează centralele din apartamente”

0

Blocul G1 de pe strada Grigore Ureche Nr. 5, bloc cu 100 de garsoniere, a rămas fără gaz metan după ce o echipă de meseriași care se ocupa cu renovarea unui apartament de la parterul blocului a încurcat țeava de apă pe care ar fi trebuit să o taie, cu țeava de gaz, producând astfel un incendiu.

Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, s-a întâlnit în această dimineață cu administratorul blocului și cu reprezentanții firmei autorizate pentru a discuta despre măsurile ce se impun a fi luate pentru ca imobilul să fie reconectat la rețeaua de gaz.

Am stabilit ca imediat să demareze revizia coloanei care alimentează centralele din apartamente pentru ca locatarii să poată beneficia de căldură. Urmează ca in cel mai scurt timp să se efectueze revizia și pentru coloana ce alimentează aragazele.

Timp de două ore coloana va fi încărcată la o presiune de 1 bar, urmând ca pentru încă 24 de ore să suporte o presiune de 0,2 bar, pentru a evita posibilele scăpări de gaze ce ar putea duce ulterior la evenimente nedorite.

Am rugat administratorul blocului ca în cazul în care este necesar să îl ajutăm pentru a oferi locatarilor hrană caldă sau obiecte de cazarmament, pături, pilote, lenjerii, etc.”, a transmis Prefectul.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate