Pericol de explozie într-un bloc din Piatra Neamț: Meșterul Dorel, din nou în acțiune

0

Prin apel la 112, seara trecută, în jurul orei 18:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că s-a produs un incendiu la o țeavă de gaz într-un apartament din municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o țeavă de gaz, în bucătăria unei garsoniere (în renovare) situată la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Grigore Ureche.
Imediat a fost oprită alimentarea cu gaze, de către o echipă de la DelGaz Grid.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au fost deteriorate bunuri materiale aflate în interiorul bucătăriei (frigider, centrala termică și fereastra).
Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unor scântei rezultate la folosirea unui aparat de tăiere (nerespectarea normelor la folosirea unui aparat electric pentru tăiere).
Nu au fost victime și nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.
”, transmite Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Surse din rândul locatarilor au relatat faptul că echipa de „meseriași” care se ocupa de renovare, ar fi confundat țeava de apă cu cea de gaz, tăind astfel țeava greșită, lucru care putea conduce la o adevărată tragedie.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate