Adrian Niță, despre „dansurile” liberalilor și banii publici pentru renovarea sediului de partid

0

Printre lucrurile trăsnite pe care le face administrația locală la Piatra-Neamț se numără și alocarea de fonduri din bugetul pietrenilor pentru lucrări de reabilitare a sediului PNL Neamț, de pe Bulevardul Republicii. L-am întrebat pe prefectul Adrian Niță ce opinie are despre acest lucru, mai ales că are vechime în politica de la Neamț și a văzut destule. Am vrut să aflăm dacă alocarea de bani publici pentru reabilitarea sediilor de partide e ceva obișnuit sau e vorba doar de celebra zicală cu muma și cu ciuma.

„Știu că se oferă acele sedii de partid la prețuri reduse, sume modice sau deloc, doar utilitățile. Să investească și în reabilitare, până acum nu am auzit. E ceva nou. Apropo de domnii de la primărie și activitățile pentru tineri… M-am întâlnit cu un domn renumit vara trecută în Parcul Tineretului care mergea în școli și selecta copii pentru dansuri, acolo unde e acum sediul PNL. Acum sunt altfel de dansuri, atunci erau dansuri pentru copii, apropo de sediul acela.”, a declarat Adrian Niță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate