350 de locuri de parcare de reședință sunt disponibile în Piatra-Neamț

1

PARKING SA informează că în aplicația parcari.primariapn.ro sunt disponibile 350 de locuri de parcare de reședință.

Pentru obținerea unui loc de parcare de reședință este necesar să aveți cont de utilizator în aplicația parcari.primariapn.ro sau să vă prezentați la sediul din strada Cuiejdi FN clădirea Mall Forum Center etaj 1.

Documentele necesare pentru încheierea contractului de utilizare loc de parcare de reședință sunt următoarele:

-carte de identitate

-certificat înmatriculare auto cu ITP valabil

-alte documente prin care se poate face dovada adresei în zona parcării (contract de închiriere, succesiune, moștenire, contract de vânzare cumpărare, contract de comodat etc.)

-alte acte prin care se poate face dovada deținerii unui autoturism (contract de închiriere, contract de comodat, act de vânzare cumpărare etc.)

Actele necesare încheierii contractului de utilizare loc de parcare de reședință se prezintă în original sau se încarcă în aplicația parcari.primariapn.ro fotografii ale originalelor.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0748146896, 0233220238 sau la adresa de e-mail [email protected].

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Să rămână goale!Că in urma cu 20 de ani nu există așa ceva și lumea plătea doar la primărie ceva in plus pt aceste parcări.Si așa nu se depășea un sfert din cât plătește acum cetățeanul pt aceste parcări…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate