Administrarea Pieței Centrale se va scoate la licitație – Conferință presa PSD Neamț

2

Astăzi a avut loc o conferință de presa a PSD. Printre alte mesaje politice și administrative transmise în conferința pe care o puteți urmări integral mai jos, tema centrală a fost administrarea noii piețe ce va fi dată în curând în funcțiune. Vestea bună este că majoritatea condusă de sociali democrați au decis că atribuirea administrării noii piețe să se facă prin licitație publică cu un caiet de sarcini stabilit în plenul consiliului local și făcut cunoscut către toată lumea.
După foarte mulți ani în care piața a fost administrată în cel mai defectuos mod posibil și samsarii erau la loc de cinste în detrimentul producătorilor autohtoni, nu putem decât să salutăm această decizie foarte bună a PSD de a se face licitație publică cu condiții clare și transparente pentru cine va administra noua piață. În sfârșit se pune capăt mafiei din piețele pietrene.
Vom urmări cu foarte mare atenție ca această veste bună pe care o dăm astăzi pietrenilor să rămână o veste bună și noul administrator al pieței să nu fie la fel de incompetent și iresponsabil ca fostul administrator.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Elena Dolis spune

    Și foc cine ii v-a da ????

  2. Dăscălescu Răruță Maria spune

    Cred că deja se stie câștigătorul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate