Activitatea Societatii Locativserv SRL

0

În perioada 15-19.04.2011 Societatea Locativserv SRL a încheiat 2 contracte locuinte sociale, un act aditional pentru prelungire contract inchiriere, 2 acte aditionale pentru scutire chirie persoane handicap(legea 448/2010) si 2 contracte pentru schimb locuinte.

S-au organizat Adunari generale ale locatarilor din blocurile H7, H8, H9 si H12 din cartierul Speranta in vederea infintari de asociatii de locatari (legea 114/1996 art.37).

Societatea Consiliului Local s-a prezentat in fata instantei de judecata in calitate de creditor/reclamant la un numar de 10 dosare privind recuperarea creantelor de la debitori ]n valoare de 38343,06 lei De asemeni s-au formulat 18 somatii de plata si cereri de chemare in judecata pentru locatarii cu debite mai mari de 1000 lei.

Societatea Locativ Serv a asigurat consiliere juridica asociatiilor de proprietari si debitorilor. 6 persoane s-au adresat societatii cu probleme privind debransarea de la caldura, repartizarea caldurii, semnalarea infiltratiilor de apa in apartament, o solicitare de a beneficia de legea 175/ iulie 2010 privind scutirea de penalitati, nemultumirea reprezentantului unei societati comerciale debransate de la apa rece pentru neplata consumului de apa si a unei reparatii la partile comune ale condominiului. S-au incheiat un numar de 5 conventii privind contributia la cheltuielile aferente consumurilor de apa rece din cadrul asociatilor, cu proprietari spatiilor comerciale din cadrul acestora.

S-a intervenit pentru desfundarea canalizarilor menajere din cartierul Speranţa si remedierea traseelor de apa din cladirile aflate in administrare.

A fost debransat un agent comercial de la apa rece, datorita neachitarii debitelor restante.

S-a încheiat un contract de vanzare cumparare a unei locuinte apartinand fondului locativ de stat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate