28 aprilie – zi de reculegere pentru victemele accidentelor de munca

0

Organizatia Internationala a Muncii desfasoara o activitate constanta de constientizare si prevenire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, insa, se preocupa si de consecintele accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

Ziua de 28 aprilie este ziua din an pe care Organizatia Internationala a Muncii o dedica comemorarii victimelor accidentelor de munca si imbolnavirilor profesionale. Aceasta zi, care se constituie intr-un moment al reculegerii pentru victimele accidentelor de munca precum si al celor care sufera de boli profesionale, este recunoscuta si comemorata si de Guvernul Romaniei.

Pentru marcarea acestei zile Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt, organizeaza la sediul central din Piatra Neamt, str. Gheorghe Iacomi, nr.8, o zi a portilor deschise si o intilnire sub deviza “Sistem de management al Securitatii si Sanatatii in Munca (SMSSM) ca instrument pentru imbunatatirea continua”, la care va invitam sa participati. Intalnirea va avea loc in sala de sedinte a inspectoratului in data de 28 aprilie 2011 incepind cu ora 11:00.

Mizam pe colaborarea si participarea dvs. la aceasta intalnire astfel incat, impreuna, sa putem contribui la ameliorarea conditiilor de munca, la asigurarea unui mediu de munca sanatos si sigur in vederea prevenirii accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

28 aprilie – zi de reculegere pentru victemele accidentelor de munca

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate