Acţiune de informare în cadrul Campaniei „Nu tremur la cutremur”

0

Vineri, la ora 10:00, două cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au desfăşurat o activitate de informare preventivă la Grădindiţa nr. 9 din municipiul Piatra Neamţ, în cadrul Campaniei Naţionale de Informare a Pompulaţiei „Nu tremur la cutremur”. Militarii le-au prezentat copiilor spoturile campaniei, care cuprind modul de comportare pe timpul şi imediat după producerea unui cutremur, precum şi faptul că fiecare familie trebuie să pregătească un kit cu alimente, apă, medicamente şi echipamente absolut necesare în cazul producerii unui seism.
La această activitate a participat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipată cu accesorii de prim ajutor calificat şi descarcerare, care au prezentat copiilor, accesoriile de pe autospecială şi un scurt exerciţiu de stingere a incendiilor.

ISU Neamt

nu tremur

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate