Accidente rutiere in serie, 27-29 mai, in Neamt

0

În ziua de 27 mai, în jurul orei 17.25, pe DN 15 C, în localitatea Săcălusesti, comuna Agapia, judetul Neamt, s-a produs un accident de circulatie din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Anca, de 22 de ani, din comuna Băltătesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 C, în localitatea Săcălusesti, pe un sector de drum în pantă si în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei si a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un tractor, condus regulamentar din sens opus de către L. Iulian, de 32 de ani, din comuna Agapia, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătoarei auto. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

***


În dimineata de 28 mai, în jurul orei 05.05, pe DN 2, în interiorul localitătii Barticesti, comuna Botesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a două persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce un cetătean bulgar, în vârstă de 44 de ani, conducea un autoturism pe DN 2, având directia de deplasare către Suceava, în localitatea Barticesti, din cauza oboselii, a pierdut controlul asupra directiei, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus de către C. Vasile, de 36 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea gravă a cetăteanului bulgar, rănirea gravă a unei pasagere din acelasi autoturism, o femeie în vârstă de 31 de ani, cetătean bulgar si rănirea usoară a unui pasager din autoutilitară – un minor, în vârstă de 11 ani, din comuna Pipirig. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În ziua de 28 mai, în jurul orei 18.50, pe DC Boboiesti, comuna Pipirig, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce L. I., de 17 ani, din comuna Pipirig, conducea un moped, pe DC Boboiesti, din cauza neatentiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism, oprit pe acelasi sens de mers. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu poseda atestat de absolvire a unor cursuri de legislatie rutieră si nu avea RCA. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.


***

În noaptea de 28/29 mai, în jurul orei 00.05, pe DC 87, în afara localitătii Butnăresti, comuna Secuieni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Vasile, de 24 de ani, din comuna Moldoveni, judetul Neamt, conducea un moped, pe DC 87, în afara localitătii Butnăresti, din cauza neatentiei în conducere, a pierdut controlul asupra directiei, a părăsit partea carosabilă prin dreapta directiei de mers si a intrat în coliziune cu un podet din beton situat în afara părtii carosabile. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu poseda atestat de absolvire a unor cursuri de legislatie rutieră si avea în aerul expirat o concentratie de 0,67 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

***

În noaptea de 28/29 mai, în jurul orei 01.15, pe str. Barajului, din Bicaz s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Constantin, de 33 de ani, din Bicaz, conducea un autoturism, la iesirea din parcarea din fata unui bar de pe str. Barajului, a efectuat viraj stânga, fără a se asigura si a accidentat cu roata dreapta pe S. Ramona, de 18 ani, din Bicaz, care se deplasa regulamentar pe trotuar. Victima a suferit o contuzie forte antepicior stâng. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviintarea organelor de politie. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

***

În noaptea de 28/29 mai, în jurul orei 02.40, pe DN 15 B, în localitatea Poiana Largului, comuna Poiana Teiului, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Adrian, de 20 de ani, din comuna Poiana Teiului, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 B, în localitatea Poiana Largului, a pătruns pe contrasens, unde a acrosat un motoscuter condus regulamentar din sens opus de P. Ioan, de 38 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului. Ambii conducători de vehicule au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că soferul avea în aerul expirat o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur, iar conducătorul mopedului o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

***

În dimineata de 29 mai, în jurul orei 07.20, pe DN 15 B, în interiorul localitătii Timisesti, judetul Neamt, s–a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a trei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Vasile, de 21 de ani, din comuna Timisesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 B, în localitatea Timisesti, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, situat în afara părtii carosabile pe partea dreaptă. Din accident a rezultat rănirea usoară a soferului, care a suferit o contuzie toracică si rănirea usoară a altor doi pasageri P.A., de 17 ani, din comuna Timisesti, care a suferit o plagă occipital superficială si G. Ioan, de 37 de ani, din comuna Timisesti. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,87 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate