Retinut pentru comiterea unei tâlhării

0

Postul de Politie Girov a fost sesizat, în dimineata de 28 mai, în jurul orei 09.30, de G. Dumitru, despre faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani si prietenul acestuia în vârstă de 15 ani, au fost victimele infractiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că în timp ce minorii se aflau la scăldat, pe malul râului Cracău, de pe raza satului Girov, împreună cu alti trei prieteni, când au vrut să plece cu o cărută au fost opriti de M. Vasile, de 18 ani si C.V., de 16 ani, ambii din comuna Girov, judetul Neamt, care, prin violentă, i-au deposedat de telefoanele mobile.


M. Vasile a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Minorul în vârstă de 16 ani este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie. Telefoanele mobile au fost recuperate si restituite părtilor vătămate.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate