Accident in Neamț! Camion răsturnat! Drum blocat!

4

Prin apel la 112, în jurul orei 15:21,  pompierii au fost înștiințati despre un accident rutier produs pe DN 15 B,  pe raza comunei Pipirig (la ieșirea din localitatea Pluton spre PoianaTeiului).
În urma accidentului rutier produs un autotren s-a răsturnat,  rezultând o victimă (conducătorul auto – un bărbat de 35 de ani).
Victima a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD,  ulterior fiind transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
Traficul rutier este blocat pe un sens de mers.

4 Comentarii
 1. Andrei Varga spune

  Cred că ești singurul jurnalist din Romania care te exprimi corect în legătură cu termenii .
  99,99 la sută din fătucile de Spiru din presa, online, tipărită, radio sau televiziune mă dispera la accidentele rutiere în care sunt implicate autotrenuri de marfa, numindu- le tiruri !
  Nu, aceste ansambluri de vehicule formate din camion tractor și semiremorci nu sunt tiruri analfabetelor, TIR este o convenție de transport internațională la care și România a aderat încă din epoca de aur, dar un asemenea ansamblu nu este un tir .

  1. GHERGHEL DANUT spune

   CORECT

  2. George spune

   Știi, de ceva vreme în urmă autocamioanele care executau transporturi internaționale aveau în față și în spate plăcuțe de formă pătrată de culoare albastra cu inscripția ,,TIR” cu caractere albe. De aici se trage greșeala. Acum s-au rărit, mai au așa ceva unele înmatriculate prin Turcia, Ucraina,Rusia și care o mai fi din afara UE.

  3. Andrei Varga spune

   Știu, George . Și era o mândrie sa conduci pentru România, aveam ITIA BUCUREȘTI, șoferul român era un brand, foarte bun mecanic ore deasupra, din păcate camioanele românești erau destul de defectuoase.
   Era o plăcere să întâlnești un alt român prin parcări sau la încărcare descărcare, acum trebuie să fii cu ochii în patru sa nu ramai fără motorină.
   A scăzut mult calitatea șoferilor, dacă ne gândim că fără chingă între uși în cabină nu și curaj sa te culci !
   Se fură motorină, se fură paleți, se fură bunuri personale .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate