Prea multă minciună la sindicatul ApaServ – ”EPCAN” Neamț

0

În urma discuțiilor cu liderul de sindicat de la ApaServ, am aflat că acesta nu a fost invitat la conferința de presă susținută de conducerea companiei și în care se discutau și problemele sindicaliștilor. Acest aspect ni s-a părut unul imposibil de trecut cu vederea și, considerând că este o nedreptate, ne-am oferit să punem întrebări conducerii ApaServ din partea sindicatului.

Am preluat întrebările reprezentantului sindicatului și cu ele am început la conferința de presă, supărați că nu invitaseră și liderul de sindicat cum ar fi fost normal. Iată întrebările și răspunsurile.

După cum se vede pe filmare, înainte de a începe întrebările din partea sindicatului am reproșat conducerii companiei de apă că nu a invitat și liderul de sindicat ca să fie acolo și să pună el întrebări și să răspundă împreună întrebărilor presei. Cei de la compania de apă au negat acuzațiile aduse de noi, specificând că au invitat liderul de sindicat, dar acesta nu a vrut să vină. Pentru acest lucru am cerut conducerii companiei dovezi că a invitat liderul de sindicat, cu care noi vorbisem înainte de conferință și ne spusese tocmai invers. Compania de apă ne-a pus la dispoziție și dovada.

Așadar, liderul de sindicat de la ApaServ a profitat de faptul că noi am avut încredere în ce zice el și ne-a mințit ca să își atingă el scopurile de imagine în lupta cu conducerea companiei. Considerăm că dacă acest lider de sindicat și-a permis să ne mintă pe noi și să ne pună în situația de a ne face de râs și a ne lua de conducerea companiei de apă ca boala de omul sănătos înseamnă că la fel a făcut și cu alți colegi din presă care i-au acordat încrederea și au luat de bun ce zice el. Mai mult de atât, dacă minte presa un lider de sindicat înseamnă că pe membrii sindicatului îi minte precum bea apă.

Ca urmare a celor expuse mai sus suspectăm că liderul de sindicat are multe lucruri de ascuns motiv pentru care i-a fost frică să vină să stea alături de conducerea companiei la conferința de presă și să răspundă la întrebări venite și din partea altor publicații decât cele agreate de cei care îl instigă. Din câte se pare, el e doar cu scandal, miting și presiuni. Asta nu e luptă sindicală. Asta e o bălăcăreală ieftină ca să șantajeze conducerea companiei de apă sau ca să facă jocurile politice ale unora. Noi nu am mai auzit ca un lider de sindicat să nu vină la conferința de presă unde conducerea companiei discuta de problemele pe care le reclamă chiar el. Alți lideri de sindicat ar fi venit și neinvitați, stăteau pe afara numai să își spună și ei părerea în fața presei. Acesta s-a ascuns.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate