A zis Chitic că joi, la ora 14:00, deschide pârtia. S-a ținut de cuvânt și a deschis pârtia

0

Primarul Dragoș Chitic a spus că joi, 10 ianuarie, la 14:00, deschide pârtia. Azi, joi, ora 14:00 s-a deschis pârtia.
Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru Serviciul Salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă. Astfel, pârtia de la Piatra-Neamț îndeplinește toate condițiile pentru o funcționare optimă în condiții de siguranță.
În acest sezon, un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.


Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11:00-15:00 și 16:00-19:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10-15 și 16-20.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate