Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

A zis Chitic că joi, la ora 14:00, deschide pârtia. S-a ținut de cuvânt și a deschis pârtia

Primarul Dragoș Chitic a spus că joi, 10 ianuarie, la 14:00, deschide pârtia. Azi, joi, ora 14:00 s-a deschis pârtia.
Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru Serviciul Salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă. Astfel, pârtia de la Piatra-Neamț îndeplinește toate condițiile pentru o funcționare optimă în condiții de siguranță.
În acest sezon, un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.


Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11:00-15:00 și 16:00-19:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10-15 și 16-20.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *