Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Raport financiar către cititori

În anul 2018 grupul nostru de presă compus din ziarpiatraneamt.ro, ziartarguneamt.ro, ziarroznov.ro, ziarroman.ro, ziarbicaz.ro, ziarbacau.ro, stirinaționale.eu, ziarharghita.ro a avut o cifra de afaceri de 350.000 lei.

Din cei 350.000 lei, 70.000 au fost cheltuiți pe venituri angajați (salarii) și 110.000 taxe și impozite (TVA, dividende etc.).

Deoarece ziarele noastre sunt foarte deranjante pentru multe cercuri de interese și curg reclamațiile, controalele abuzive și toate formele de presiune posibile, politica noastră financiară este să nu decontăm aproape nimic pe firmă, nici măcar benzina. Toți banii sunt retrași sub formă de dividende la care plătim impozit. Nu compensăm nimic cu cheltuieli de care se poate lega un control rău intenționat, comandat de cei deranjați.

Din cei 170.000 rămași sub formă de dividende (90.000 repartizați în 2018, diferența de repartizat în 2019) :
– 8.500 reprezintă impozitul pe dividende (4500 achitați 2018, 4000 început 2019)
– 60.000 au mers la cheltuielile de funcționare și proiectele proprii din ONG-ul nostru – Asociația Future (ONG autofinanțat, zero lei surse bugetare 2018, nici un leu scos ca profit din ONG), Future fiind o asociație nonprofit în care doar se bagă bani fără să se compenseze sau să se scoată nimic, având la această oră un deficit de aproximativ 150.000 lei, adică bani băgați de noi pentru activități și proiecte. ONG-ul nu a mai accesat bani publici de ani de zile, tot pentru a evita orice formă de presiune.
– 60.000 au mers la cheltuielile conexe (întrețineri, deplasări, reparații mașini, consumabile, telefoane etc.)

Toate datele expuse mai sus pot fi verificate oricând de oricine, aceste date devenind publice odată cu depunerea bilanțului anual la ORC.

Deși suntem lideri de audiențe, cifra noastră de afaceri este departe de a fi printre cele mai mari din mass-media nemțeană. Cel puțin cinci trusturi de presă din Neamț au cifre de afaceri mult mai mari decât a noastră, adică chiar și peste 1.000.000 lei anual.

Oficial, cifrele de afaceri însumate ale entităților media din Neamț se situează într-o medie de 1,5 milioane euro anual. Targetul nostru NU este să luăm noi mare parte din bani, cum încearcă unii să insinueze, ci ne dorim să reușim să ajungem cu cifra noastră de afaceri la 10% din banii rulați oficial în presa nemțeană.

Pentru anul 2019 ne propunem multe surprize, deoarece am obosit să fim agasați în condițiile în care muncim foarte mult, ne sacrificăm și plătim taxe și impozite mai mult decât prevede legea și mai mult decât orice alt concurent, în condițiile în care încasăm mai puțin. Am obosit să permitem…
Un comentariu la “Raport financiar către cititori

  1. TIBI

    Un milion DA pe hârtie , in scripte, Rulaj de genul Te duci la Bancă ! Am programat Retragerea, i ei banii și mi aduci in cutare loc , Și uite așa faci Cifră de Afaceri ,ești buissnesmen .Hai să fim Realiști au milion Da Nu i Citește Nimeni , Degeaba ai Nu s ce sediu , Jeep , Cep , ești incliftat din cap până la picioare , Da Zero. Valoare , De alde ăștia care sunt peste TOT da de fapt Nicăieri sunt o Grămadă , Că prezintă și ei o Știre , Situație de pe undeva ori că au primit un telefon , sesizare , anonimă e una și alta să te și implici , fii la curent cu Situația, A că zic unii și alții că sunteți ,,Omu lui Arsene,, ori Că. ,, Ai prezentat TU și Gata se și Rezolvă,, cum era de una zi , Unu ,legat de epava mașinii de langa Dedeman ,in care a răposat o femeie , Uite că mașina Nu mai e acolo , De aia Zic că sa Acuzi și să fii Moralist e simplu , Ori pe la diferite Conferințe sa pui , microfonul , telefoniu in fata unui Manager, Director după care , te duci in sala și ațipești sau i ei poziția ghiocelului , fara să întrebi , ceri niste răspunsuri legate de diverse aspecte din acea Institutie , Da să fii Acuzator cu alții care au Starea de Spirit sa o facă , i ar spune Ceva .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *