A fost găsit trupul femeii de 78 de ani care s-a aruncat ieri în Bistrița

0

În urma desfășurării misiunilor de căutare ce au continuat astăzi, a fost găsit trupul femeii care s-a aruncat la data de 12.10.2021 în râul Bistrița. Cu ajutorul unei bărci, pompierii Detașamentului Piatra-Neamț au degajat persoana din Barajul Reconstrucția.

Reamintim că ieri seară,  prin apel la 112, în jurul orei 18:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de pe podul Căprioara, în râul Bistrița, în municipiul Piatra-Neamț. Știrea inițială aici – click.

„La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD. Pompierii au căutat atât în mediul acvatic (cu ajutorul bărcii) cât și terestru, pe malurile râului Bistrița o femeie în vârstă de 78 de ani. Misiunea s-a încheiat în jurul orei 19.40, din păcate fără niciun rezultat. Căutările vor fi reluate mâine dimineață.”, a transmis ISU Neamț ieri, 12 octombrie.

Condoleanțe familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate