FOTO: O nouă grădiniță își așteaptă învățăceii în Piatra Neamț

0

Din iubire pentru cei doi nepoței și din foarte multă grijă pentru educația timpurie a copiilor, proprietarii unei pensiuni din Piatra Neamț au hotărât să schimbe domeniul de activitate, transformând locația într-un Centru Educațional pentru Preșcolari.

Astfel, o nouă grădiniță din Piatra Neamț își așteaptă învățăceii. Centrul este dedicat copilașilor cu vârsta minimă de doi ani și jumătate, până la șase ani.

Deschiderea oficială a „Castelului Piticilor” va avea loc luni, 18 octombrie, iar înscrierile au început deja și se vor termina în momentul ocupării celor 60 de locuri disponibile.

Locația oferă un mediu de învățare și de joacă foarte prietenos, primitor, cald și sigur pentru cei mici.

Oferta educațională este în funcție de preferințele dumneavoastră:

  • Program prelungit: 07:30 – 17:30 ( mic dejun, gustare la ora 10.00, prânz, gustare la ora 16.00 si tot ce implică materiale didactice și consumabile) – 1250 lei;
  • Program normal: 07:30 – 13:00 (mic dejun, gustare la ora 10.00, prânz, materiale didactice și consumabile) – 950lei.

Un lucru foarte important este faptul că părinții au acces la camerele de supraveghere pe tot parcursul programului.

După ce am activat în domeniul HoReCa, funcționând ca și pensiune timp de 16 ani, și cu dorința de a schimba domeniul de activitate, au apărut între timp în viața noastră 2 nepoței pentru care ne dorim cele mai bune condiții și o educație de calitate, neîntreruptă (ținând cont de această pandemie).”, a transmis Gina Buruiană, Administratorul Centrului Educațional „Castelul Piticilor”.

Adresa grădiniței este: Bulevard General Nicolae Dăscălescu Nr. 490, Piatra Neamț. Pentru înscrieri vă rugăm să accesați pagina oficială a grădiniței: https://www.facebook.com/castelulpiticilorneamt.

Centrul educațional preșcolar Castelul Piticilor vă așteaptă cu drag într-un ambient călduros și atractiv, în care copilul dumneavoastră se va simți iubit, înțeles și respectat. Aici i se va oferi independența, libertatea de acțiune și curiozitatea de a descifra lumea înconjurătoare!
Locul de joacă generos, amenajat pe spațiu verde oferă copiilor un mediu de joacă sigur, în condiții corespunzătoare.
In bucătăria proprie a grădiniței, amenajată după legislația actuală, se pregătesc zilnic bucate preparate de bucătari, care sunt servite după un meniu stabilit de nutriționist împreună cu bucătarul, conform necesarului de calorii al copiilor.
Părinții pot urmări activitățile copiilor pe tot parcursul zilei prin accesul permanent la camere de supraveghere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate