A fost găsit cadavrul minorului dispărut în râul Moldova

0

În ziua de 29 iulie 2011, un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă Neamt împreună cu scafandri au reluat căutările în zona râului Moldova, între localitatea Cotu Vames, comuna Horia si str. Vasile Lupu, din municipiul Roman, pentru găsirea cadavrului minorului, care în ziua de 28 iulie a.c., a dispărut în albia râului Moldova.

În jurul orei 19.00, cadavrul a fost găsit si scos din apă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Roman în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

Vă reamintim că în ziua de 28 iulie 2011, în jurul orei 17.10, Politia municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, despre faptul că un tânăr a intrat la scăldat în albia râului Moldova si nu a mai iesit la suprafată. Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit că M.E., de 15 ani, din municipiul Ploiesti, fără forme legale în municipiul Roman, a mers împreună cu tatăl său la pescuit pe râul Moldova, la circa 100 de metri în amonte de puntea dintre Roman si Cotu Vames, comuna Horia. În jurul orei 17.00, minorul, profitând de neatentia tatălui său, care l-a avertizat să nu intre în apă, a intrat în albia râului, a înotat putin, după care a strigat după ajutor si a dispărut în apă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate