Accidente in Neamt, 29-30 iulie

0

În dimineata de 29 iulie, în jurul orei 08.20, la intersectia str. Lămâitei cu str. Dimitrie Leonida, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Gheorghe, de 52 de ani, din Piatra Neamt, conducea un vehicul special, pe str. Lămâitei la intersectia cu str. Dimitrie Leonida, nu a respectat semnificatia indicatorului „oprire”, a efectuat viraj dreapta pe str. Dimitrie Leonida si nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus regulamentar de D. Costel, de 32 de ani, din comuna Dragomiresti, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului mopedului, care a suferit un traumatism craniano cerebral acut deschis, un traumatism toracic si o plagă sprânceana dreapta.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***


În ziua de 29 iulie, în jurul orei 14.30, pe DN 15 D, în afara localitătii Turturesti, comuna Girov, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce I. Ionel, de 37 de ani, din comuna Motca, judetul Iasi, conducea un autotractor cu semiremorcă, pe DN 15 D, în afara localitătii Turturesti, comuna Girov, în dreptul intersectiei cu drumul sătesc Gura Văii, a surprins si accidentat mortal un bărbat care se deplasa în aceeasi directie de mers pe acostament si care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis si fără să se asigure. Politistii Serviciului Rutier Neamt continuă cercetările în vederea stabilirii identitătii victimei.

***

În ziua de 29 iulie, în jurul orei 20.20, la intersectia str. Grivitei cu str. Dimitrie Cantemir, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Loredana, de 29 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe str. Dimitrie Cantemir la intersectia cu str. Grivitei, nu a respectat semnificatia indicatorului „oprire” si a pătruns în intersectie, fără a acorda prioritatea unui autoturism, condus de S. Petronela, de 23 de ani, din Roman, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a lui S. Petronela, care a suferit politraumatism, contuzie forte coloană cervicală si contuzie toracico – abdominală. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În ziua de 30 iulie, în jurul orei 11.40, pe DN 15 C, în localitatea Oslobeni, comuna Bodesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Marian, de 30 de ani, din municipiul Brasov, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Oslobeni a surprins si accidentat usor o minoră, în vârstă de 4 ani, din comuna Bodesti, judetul Neamt, care nu era supravegheată si care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Minora a suferit o excoriatie minoră picior stâng.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.


***

În ziua de 30 iulie, în jurul orei 18.45, pe str. Stefan cel Mare, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce N. Viorel, de 50 de ani, din Roman, se deplasa pe bicicletă, pe str. Stefan cel Mare, din Roman, fiind sub influenta băuturilor alcoolice (0,98 mg/l alcool pur), a intrat cu roata din fată, în bordura ce împrejmuieste scuarul de delimitare a benzilor de circulatie, s-a dezechilibrat si a căzut pe spatiul verde. Biciclistul a suferit un traumatism craniano – facial acut, o plagă suprasprâncenară stânga cu hematom un traumatism piramidă nazală cu epistaxis post traumatic. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În ziua de 30 iulie, în jurul orei 19.30, pe DC 163, din comuna Crăcăoani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Sebastian, de 18 ani, din comuna Crăcăoani, judetul Neamt, conducea un autoturism, a pătruns pe DC 163 din comuna Crăcăoani, fără a se asigura corespunzător si nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus regulamentar de S. Constantin, de 38 de ani, din comuna Negresti, judetul Neamt, cu care a intrat în coliziune. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului mopedului, care a suferit un traumatism umăr drept si excoriatii piramida nazală.

Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

***

În seara de 30 iulie, în jurul orei 22.30, pe drumul sătesc Betesti – Frunzeni, în comuna Costisa, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. C., de 17 ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, conducea un moped, pe drumul sătesc Betesti – Frunzeni, în comuna Costisa, a acrosat minora A.A., în vârstă de 15 ani, din comuna Costisa, judetul Neamt, care circula pe partea stângă în directia sa de mers, după care s-a dezechilibrat si a căzut pe carosabil. Din accident a rezultat rănirea usoară a minorei, care a suferit un traumatism craniano – cerebral minor si a unui pasager de pe moped P. Victor, de 31 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, care a suferit policontuzii, traumatism craniano – cerebral acut deschis si traumatism toracico – abdominal. Conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, fără încuviintarea organelor de politie.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***

În seara de 30 iulie, în jurul orei 22.45, pe un drum comunal din localitatea Podoleni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Teofil, de 18 ani, din comuna Podoleni, judetul Neamt, conducea un motoscuter cu pedale, neînregistrat, pe un drum comunal din localitatea Podoleni, a surprins si accidentat pe C. Silviu, de 22 de ani, din comuna Podoleni, care se deplasa pe partea dreaptă a părtii carosabile. Pietonul a suferit o contuzie facială.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate