A doua grădiniță nouă în comuna Borlești – Neamț. Asta înseamnă performanță în administrația locală.

După ce în 2018 a făcut și a dat în folosință în mai puțin de un an o grădiniță nouă (click aici pentru articol), Vali Puică, primarul din comuna nemțeană Borlești a constatat că ar fi nevoie și de o grădiniță cu program prelungit în comună. Chiar dacă pare incredibil, primarul a umblat să atragă fonduri europene și a reușit. Acum construcția la noua grădiniță cu program prelungit din Borlești e aproape gata. Se dorește ca în septembrie să fie dată în folosință.

La Piatra-Neamț autoritățile s-au apucat să construiască o grădinița în cartierul Speranța acum vreo 6-7 ani și încă construiesc la ea. Multe orașe și comune visează măcar să renoveze grădinițele pe care le au. În tot acest context socio-economic, în comuna Borlești din județul Neamț, s-au renovat școlile și grădinițele, s-a construit o grădiniță nouă de la zero în urmă cu 2 ani, iar acum se construiește cea de-a doua. O performanță administrativă de invidiat chiar și pentru localitățile mari cu bugete serioase.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate