Incendiu locuinta Zanesti

1

In acest moment echipajele de pompieri Piatra Neamt se lupta sa stinga un incendiu izbucnit al o locuinta particulara din localitatea Zanesti.
Vom reveni cu detalii.
Art. pub. 07.10.201 ora 20:10

UPDATE:

La ora 20.07, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 11 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuinţe aparţinând lui Mihai P., din localitatea Zăneşti.

Incendiul a fost cauzat de mijlocul de încălzire locală supraîncălzit, nesupravegheat (proprietarul a lăsat la uscat pe soba încinsă o serie de articole de îmbrăcăminte, părăsind locuinţa). Incendiul a fost observat şi anunţat foarte târziu, de către vecini, după ce flăcările s-au extins la acoperişul locuinţei. Au ars: bunurile din bucătărie (TV plasmă, un pat, o masă, 2 uşi, un geam termopan, lenjerie, articole de uz casnic), bunuri aflate în holul de acces (frigider, un dulap cu haine), documente de identitate şi de proprietate şi acoperişul locuinţei (din asterială lemn cu învelitoare din tablă zincată) pe o suprafaţă de 60 m. S-au degradat bunurile şi zugrăveala dintr-un dormitor şi o magazie (datorită fumului şi temperaturii foarte ridicate degajate de incendiu), diverse bunuri de uz gospodăresc şi instalaţia electrică a locuinţei.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului incendiul se manifesta violent în interiorul încăperii şi la aproximativ 50% din suprafaţa acoperişului. Pompierii militari au fost sprijiniţi de SVSU Roznov şi SVSU Zăneşti.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. lacramioara zanesti spune

    trebuie sa fiti mai atenti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate