SMURD in actiune

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în două cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat.

La ora 12.41, echipajul SMURD Târgu Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Petricani pentru a-i acorda primul ajutor calificat Virginiei S. (65 de ani), care suferă de afecţiuni cardiace şi diabet zaharat. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale şi au monitorizat-o EKG şi au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ, pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

Echipajul SMURD Roman a fost alertat la ora 16.34 şi s-a deplasat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Roman pentru a-i acorda primul ajutor calificat Lăcrămioarei B. Pacienta, cu afecţiuni de natură psihică, prezenta agitaţie psihomotorie. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, au monitorizat-o EKG şi au transportat-o la Spitalul de Psihiatrie Roman.

I.S.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate