Ati Vazut-o ?

0

Minoră în vârstă de 13 ani semnalată ca dispărută de la domiciliu.
La data de 6 iunie a.c., C. Nicoleta, în vârstă de 30 de ani, din comuna Bârgăuani, judetul Neamt, a sesizat Postul de Politie din localitate, despre faptul că fiica sa Dumitru Nina Iulica, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 5 iunie 2010, în jurul orei 17.00, si nu a mai revenit.
Politistii au stabilit că minora a plecat de acasă în urma unor neîntelegeri în familie, iar din verificările efectuate a reiesit că minora a plecat din satul Hârtop, comuna Bârgăuani si s-a îndreptat spre municipiul Piatra Neamt.
SEMNALMENTE: înăltime 1,60 metri, greutate aproximativ 70 de kg, păr lung, drept, de culoare închisă, prins la spate, ochi negri, fată ovală, frunte lată, ca semn particular are o cicatrice la tibia piciorului stâng.
ERA ÎMBRĂCATĂ LA MOMENTUL DISPARITIEI cu o bluză de trening de culoare albastră, pantaloni din lycra de culoare gri cu picătele albe, iar în picioare purta slapi de culoare rosie.
Persoanele care pot da relatii cu privire la minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliŃie sau să apeleze gratuit 112!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate