SURPRINSI ÎN FLAGRANT CU UN KILOGRAM DE CANNABIS

0

Doi bărbaţi din Roman au fost depistaţi în timp ce aveau asupra lor un kilogram de cannabis pe care intenţionau să îl vândă. La data de 25 decembrie a.c., poliţisti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ si procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ, cu sprijinul B.C.C.O. Bacău si I.P.J. Neamţ i-au surprins în flagrant, în municipiul Roman, pe C. Virgil si M. Andrei, ambii de 23 de ani, din Roman, care aveau asupra lor un kilogram de cannabis destinat comercializării. Acţiunea a fost realizată cu suportul de specialitate al D.G.I.P.I..
Cei în cauză sunt suspectaţi că au procurat drogurile din Spania si că, la data de 24 decembrie a.c., le-au introdus în ţară disimulate în articole de îmbrăcăminte aflate în bagaje.
În urma extinderii cercetărilor au rezultat indicii că C. Virgil a mai introdus în ţară, pe parcursul anului 2012, 600 de comprimate Ecstasy (MDA) pe care le-a distribuit în judeţul Neamţ.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de procurorii D.I.I.C.O.T. pentru 24 de ore, pentru săvârsirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc, introducere în ţară de droguri de risc si deţinere de droguri de risc si de mare risc în vederea consumului propriu.
La data de 26 decembrie a.c., Tribunalul Neamţ a dispus arestarea preventivă a celor doi suspecţi pentru 29 de zile.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate