Piatra Neamt – Statiune turistica de interes national ….dar din pacate de dezinteres local

10

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. Scarbitu spune

  Are pulimea ce vedea din gondola lui Stefan.Asta era schepsisul.Altfel ce sa vezi din funicular?

 2. Gabi spune

  Stefan Grohaila zis si Pinalti dar si Guvidu face si desface tot ce misca in acest oras. Pur si simplu el e stapanu si nu mai vrea sa faca nimic. Dealtfel nici nu a facut altceva decat sa adune comisioane si sa le imparta cu Basescu. Cu valizele de bani.L-ati ales, mirati-va de cat de „european” este el in poza langa Miuta. Vina nu-i a lui ci a „pulimii” El e doar un ocnas smecher, atata stie atata face.

 3. eu spune

  avem apa potabila cea mai scumpa,gunoiul menajer la fel,caldura de la hotii de la locativ serv care au inchis 2\3 din centralele de cativa ani achizitionate.am vrut un hot la primarie ca sa ne conduca asa ne trebuie.

 4. olteanu spune

  Faceti niste poze si pe strada Duraului, mai ales cand ninge si vrei sa duci copii la gradinita 9….puteti fotografia si gunoiul de pe straduta din spatele blocului Miorita, la Decebal nr.14……
  Pentru ca se mai plateste taxa de inchiriere loc de parcare daca Primaria Piatra Neamt nu face nimic sa ia zapada de pe trotuare si strazi?

  ADMIN : Putem sa facem o fotografie din satelit ca oricum e la fel peste tot in Piatra Neamt .

 5. Gelu spune

  Unde este bradul de Craciun care marcheaza aceasta sarbatoare in Piatra Neamt?
  Sau mai bine formulat,care este persoana care a dispus ca anul acesta Craciunul sa nu fie deloc sarbatorit in statiunea turistica de interes national?
  Cred ca este foarte important pentru toti cetatenii ,dealtfel buni platitori de taxe si impozite,sa cunoasca acest nume in mod oficial.Barbateste,sa iasa in fata si sa justifice cetatenilor din ce motiv bradul depozitat la ISU nu a mai fost montat in centrul orasului.De ce acele bonuri cadou comandate de Primarie si platite nu au mai ajuns la persoanele nevoiase…pe surse,se vorbeste ca cineva e foarte dezamagit de optiunile nemtenilor la ultimele alegeri parlamentare,si acum doreste sa ne dea o lectie si sa ne pedepseasca…Refuz sa admit ca ar fi posibila o asa varianta.

 6. Robert.V spune

  nu mai are chef Fani Grohâilâ sa faca curat daca pulimea nu mai vrea cu el…fanutz da macar sa ti faci curatâ camera de la mititca in curind, sper sa nu dezamagesti vre un coleg de celula..câ ce mazac te a format mamamicutza.

 7. cititor spune

  In P.N. colctarea gunoiului este una din cele mai bune afaceri ,cu cele mai mari costuri din tara.Cit costa si cu cit s-a scumpit in ultimii doi,colectarea ?Dece nu mai avem firma municipala de salubritate ? Intrebare pentru consilierii nostrii, de toate culorile :nu sunteti platiti din banii nostri, sa ne aparati interesele? Sa va fie rusine ,chelneri de ciubucuri mici.

 8. gabriel spune

  cand treburile sunt facute cu cap, toate merg cum trebuie! cand insa, inainte de orice sunt interese ascunse, cum mama dracului sa fie bine? daca unii au dorit proiecte marete, mancatoare de bani, lasind la o parte adevaratele probleme ale urbei, azi avem ce se vede! daca la nepriceperea edililor mai adaugam si lipsa de educatie a multora, iese ce-ati pozat dumneavoastra! lasati, ca iarna nu-i ca vara si cand o da caldura se schimba multe: se inmultesc maidanezii, apare gazonul, infloresc gradinile si trotuarele pavate…

 9. Florin Constantin Roca spune

  Bani aruncati aiurea pe cabanute de Vara facute de forma cu niste paie,era de asteptat sa fie distruse,ma minunez cum de inca nu le-au dat foc.Apoi cu gunoiul si pubele,tarcurile din jur e doar o problema pur romanesca si argumentez de ce,fac o paranteza in Occident nu se mai plombeaza nimic la dantura cetatenilor deoarece e o pierdere de timp si bani ,problema fiind doar amanata dar nu rezolvata in schimb doar la noi in medicina dentara inca se mai practica deoarece medici stomatologi au o masa de clienti fidela care cotizeaza,problemele lor recidivand.Acum detaliez problema gunoiului este asemenea cu cea a plombelor dentare sau plombelor de asfalt,nu rezolva problema definitv pe termen lung ci doar o amana de pe o zi pe alta dar pe costurile noastre.Daca am avea politicieni adevarati Pietreni cu ceva greutate in pantaloni ,ar rezolva problema pe termen lung si anume cum.Mai detaliez inca o data un punct din programul meu electoral dinaintea campaniei electorale pentru alegerile locale si anume construirea unor magazii cu aerisire naturala dotate cu cheie magnetica pt cetatenii arondati fiecarui punct de colectare a gunoiului exact pe actualele amplasamente iar in interior amplasam actualele pubele pe care le avem deja.Inainte de a construi aceste magazii din zid ,trebuie sapat cativa metri in adancime,betonat pentru ca aici vom colecta toate deseurile alimentare care momentan sunt nesortate si aruncate haotic,de ce?Din aceste resturi alimentare daca Primaria achizitioneaza un sistem de transformare a acestora in biogaz,ar avea si profit deoarece biogazul ar putea fi folosit pentru mijloacele de transport in comun sau pentru incalzirea cetatenilor cu costuri minime,instalatia se poate achizitiona in urma proiectelor prin finantare de la UE,avem personal la primarie capabil sa faca aceasta munca in interesul comunitatii sau doar de a face parada modei,fierbe cafea si plimba hartii in loc de catel?Dar daca s-ar aplica acesta gandire ecologica,cu benefici pentru comunitate si reducere de costuri atunci nu ar mai fi loc de furat bani zilnic pe transportul cu colectarea gunoiului,sortarea lui sa nu mai zic beneficiu pentru contracostul biogazului.Se flutura batista mizerabila a neputintei si a lipsei de fonduri dar de fapt nu se recunoaste lipsa de calitate a oamenilor din imediata apropiere a edilului sef si de asemenea lipsa viziunii pe termen lung a rezolvarii problemelor municipiului a celui ales ca primul gospodar al orasului.E mai usor sa aruncam gunoiul in curtea vecinului e doar o metafora drept raspuns la comentatarul dinaintea mea ,aluzie ca de ce nu am votat tot PDL travestit in ARD ca atunci se rezolva probelema gunoiului dar tot cu hotiile clasice,nimic nou si inovator sau cu bagare de seama la timpurile dificile prin care trece economia mondiala sau buzunarul stramt al contribuabilului.Avem nevoie de viziune,predictie si proiecte.Jos mafia sus Patria!

 10. cipandeil spune

  pai, daca ati votat us-lasii, asa va trebuie!!! sa fi iesit ei la putere, ard-eau zapada… asteptam cu interes… PRIMAVARA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate