Hot prins furand din mall

0

Luni 24 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în oraşul Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii complexul comercial „GALLERIA MALL” din localitate, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă dintr-un magazin produse de vestimentaţie, de aproximativ 100 lei, fără a plăti contravaloarea acestora.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Dumitru M., de 30 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta a ascuns produsele sub haină, după care a trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora, iar când a ieşit din magazin s-au declanşat senzorii antifurt.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate