Revista Presei, 18 decembrie

1

Ziare (publicații cu ISSN)

  • Politic

Președintele PSD Neamț: „Ar fi șanse să prindem ceva”

Așa răspunde Arsene în momentul în care a fost întrebat dacă USL Neamț are vreo șansă să dea vreun ministru sau vreun secretar de stat în viitorul guvern.

Sursa: Monitorul

  • Administrativ

Visteria statului mai plină cu 872 de milioane noi

Atât au cotizat nemțenii cu titlu de impozite și taxe la diferite bugete. Datornicii au fost atenționați de inspectorii de executare silită.

Sursa: Monitorul

Taxele și impozitele locale s-ar putea mări în 2013

Chiar dacă primarul Leoreanu a dat asigurări că nu vor fi mărite taxele și impozitele locale pe 2013, anunțul Guvernului l-a făcut să aștepte Monitorul Oficial, în care majorarea dărilor se va face cu 16,05%.

Sursa: Monitorul

Mai puțină birocrație la angajările în sănătate

Ministerul Sănătății a modificat regulile de angajare în spitalele publice. În acest moment, spitalele nemțene au scos la concurs zeci de posturi.

Sursa: Monitorul

Vești „minunate“ pentru Sănătate!

Ministerul Sănătății a redus numărul de paturi finanțate în județ cu 101. Asta va însemna bani mai puțini pentru toate spitalele. De asemenea, ministerul nu are în plan redeschiderea Spitalului Bicaz. Bălțăteștiul a devenit spital monospecialitate de recuperare și balneofizioterapie.

Sursa: Monitorul

Prime de Crăciun la Troleibuzul

Societatea Troleibuzul a crescut în câteva luni precum o ciupercă după ploaie. De unde prin toamnă cerea intrarea în insolvență, acum a intrat în recuperarea pierderilor și, mai mult, are de unde să dea bani angajaților drept primă de Crăciun. Decizia acordării sumei de 150 de lei de angajat a fost luată în ședința Adunării Generale a Acționarilor, de luni, 17 decembrie.

Sursa: Monitorul

Zăpada, scoasă din Tîrgu Neamț

Accesul mașinilor pe strada Cuza Vodă din Tîrgu Neamț a fost restricționat în noaptea de luni spre marți, fiindcă primăria a programat, începând cu ora 22, o acțiune amplă de deszăpezire. Aceasta a fost anunțată încă de luni prin afișe puse la blocurile din zonă și prin fluturași de hârtie așezați pe parbrizele mașinilor. Luni s-a întrunit la Primărie Comandamentul de Iarnă și s-au stabilit prioritățile imediate, stabilindu-se sarcinile pe care le au șefii de servicii și directorii instituțiilor publice din oraș. Fiindcă ninsoarea s-a oprit, toate forțele s-au concentrat pe activitatea de încărcare a zăpezii în remorci și transportul ei în afara orașului.

Sursa: Monitorul

Hoții au fost în vizită la Liceul Roznov

Infractorii au sustras dintr-o încăpere, situată la etajul I, două aparate foto digitale și o cameră web, prejudiciul fiind de 1.000 de lei. A fost pentru a doua oară în acest an când liceul roznovean este spart de infractori.

Sursa: Monitorul

Apele șefiei la Direcția Agricolă, tot tulburi

Traian Vararu a revenit la muncă, drept șef de serviciu. Director interimar rămâne Vasile Chiperi, până la noi ordine.

Sursa: Monitorul

Degerați și oase frânte pe trotuare

Numărul celor care își rup oasele pe gheață crește de la o zi la alta. Au apărut primele cazuri de hipotermie. Câteva școli au fost închise din cauza zăpezii, 1.500 de elevi stând ieri acasă.

Sursa: Monitorul

Statul, zgârcit la plata datoriilor spitalelor

Ministerul Sănătății va achita o mică parte din datoriile Spitalului Județean, valoarea ajutorului fiind de 12.896 lei. Celelalte unități nu au datorii mai vechi de 90 de zile.

Sursa: Monitorul

Liceul Roznov a fost vandalizat

Nişte necunoscuţi au distrus uşile, dulapurile şi alte piese de mobilier din şcoală. Din cabinetul directorului şi dintr-o altă cameră au sustras două aparate foto şi o cameră web. Nu s-au atins, în schimb, de calculatoare şi cataloage. Pentru aproape 500 de elevi, cursurile de ieri au fost suspendate, astfel încât poliţiştii să-şi poată face investigaţiile. Este pentru a doua oară când unitatea educaţională este atacată de hoţi. Săptămâna trecută, a fost vandalizată şi Şcoala Costişa. Oamenii legii încearcă să dea de urma făptaşilor.

Sursa: Realitatea

Spitalul de la Bicaz nu se redeschide prea curând

Deşi l-a vrut deschis, poate chiar şi cu o nouă inaugurare, Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ nu a reuşit să adune fondurile necesare redeschiderii Spitalului Bicaz. Ieri, ca de obicei a afirmat că “totul este pe cursul normal. Avem deja toate aprobările necesare, iar acum trebuie încheiate contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate şi celelalte instituţii şi va fi redeschis”, a spus preşedintele forului Judeţean.

Sursa: Realitatea

De sărbători, Căldură fără restricţii în apartamentele pietrenilor

În perioada sărbătorilor de iarnă, din apartamentele pietrenilor nu va lipsi căldura. Nu este vorba despre căldura sufletească ce probabil ne va cuprinde pe toţi în această perioadă, ci despre căldura degajată de calorifere. Cu toate că datoria asociaţiilor de proprietari către societatea pietreană de termoficare este foarte mare, peste un milion de lei, reprezentanţii SC Locato SA au decis ca pe sfârşit de an să dea uitării programele care limitau furnizarea agentului termic către rău-platnici.

Sursa: Realitatea

Aproape 500 de elevi repatriați în școlile din județ

Criza economică de care a avut parte Europa în ultimii ani a avut urmări și în ceea ce privește migrația nemțenilor. Sute de familii s-au reîntors definitiv în județ, iar odată cu părinții au revenit și copiii.

Sursa: Realitatea

Salariații primăriei Roman intră în vacanță prelungită

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a decis ca, în perioada sărbătorilor de iarnă, salariații administrației locale să primească zile libere în plus, astfel încât activitatea Primăriei să fie reluată abia pe data de 7 ianuarie 2013.

Sursa: Ziarul de Roman

Acțiunea de deszăpezire, criticată de CL

Mai multe localități din jurul Romanului continuă să fie izolate din cauza zăpezii. Consiliile locale au găsit breșe în acțiunile de deszăpezire coordonate de primarii comunelor. Câteva localități rurale din jurul Romanului sunt încă izolate, din cauza ninsorii și viscolului. Tocmai când autoritățile locale de la Stănița se bucurau de autofreza trimisă de prefectul județului Neamț pentru a deszăpezi drumurile comunei, utilajul s-a defectat. Cum nici Primăria Stănița, nici autoritățile județene nu stau foarte bine la parcul auto, localnicii trebuie să mai aștepte câteva zile până vor circula pe drumurile publice, asta dacă ninsoarea și viscolului nu revin.

Sursa: Ziarul de Roman

Medici șefi de secție noi la spital

Luni, 17 decembrie, la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a organizat examen pentru ocuparea funcției de medic șef în șase secții. Potrivit medicului Mircea Coadă, managerul spitalului, este vorba de secțiile unde actualii șefi au fost numiți prin delegație, procedura obligatorie de ocupare a acestor funcții fiind organizarea unui examen.

Sursa: Ziarul de Roman

Dr. Magda Spânoiu, la concurs pentru şefia CAS Neamţ

Şeful intermar al Casei de Sănătate Neamţ, dr. Magda Spânoiu, şi-a depus, deja, dosarul de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de preşedinte director-general. Termenul limită pentru înscrieri este până astăzi, la ora 17, însă Gabriela Zamfir, director relaţii contractuale în cadrul CAS Neamţ, ne-a declarat că, deşi iniţial se gândise să concureze pentru postul de preşedinte, pur şi simplu s-a răzgândit. Concursul va avea loc în perioada 23-25 ianuarie 2013, însă Valerică Frăţilă, fostul şef al CAS Neamţ, încă mai speră să mute munţii din loc şi să revină pe post înainte chiar ca examenul să înceapă.

Sursa: Ceahlăul

Prefectul s-a supărat pe şefii comunelor

”Dacă primarii ăştia ar fi gospodari, şi-ar lua şi ei măcar un tractor cu lamă, dacă nu o freză”, a declarat Haralambie Mitea. Iarna continuă să-i „surprindă” pe unii edili nemţeni, care în loc să ia măsuri pentru acele drumuri comunale care sunt veşnic înfundate iarna, găsesc scuze de genul: „Nu sunt oamenii de acord, că eu aş face!”. Printr-un scurt sondaj realizat pe tema drumurilor judeţene pe care ieri se lucra, am aflat că e aproape regulă, ca în fiecare comună să fie măcar două-trei sate în care nu se poate circula decât poate cu carul cu boi.

Sursa: Ceahlăul

Ultima strigare pentru ridicarea alimentelor de la UE

Circa 700 de romașcani din cei peste 5.200 de beneficiari ai programului de ajutorare oferit de Uniunea Europeană nu și-au ridicat produsele de la depozitul amenajat la Clubul Petrotub. În această săptămână, Primăria Roman îi va informa în scris pe cei care nu și-au luat, încă, alimentele. Cei care nu vor veni în această săptămână să ridice alimentele, vor avea posibilitatea să o facă după data de 7 ianuarie a anului viitor.

Sursa: Ceahlăul

ROZNOV: Proiecte ambiţioase, investiţii ample privind modernizarea drumurilor, aducţiunea de gaz metan, sistemele de apă şi canal, salubrizarea şi ecologizarea zonei

Convorbire cu primarul Ionel Ciubotaru. „Primul proiect finalizat este cel finanţat prin programul Phare-CES 2006 privind gestionarea selectivă a deşeurilor. Consider că a fost un succes, la transpunerea lui în practică au participat încă două localităţi, în speţă comunele Piatra Şoimului şi Rediu. Împreună am pus bazele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomuntară ECO RPR Roznov.”

Sursa: Ceahlăul

Maşinile Inspectoratului Şcolar s-au ”ieftinit” cu 25%

După prima licitaţie, ratată din cauza lipsei ofertanţilor, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Neamţ reia încercarea de valorificare a titlului executoriu de creanţă împotriva Inspectoratului Şcolar Neamţ. Patru maşini aparţinând inspectoratului sunt scoase a doua oară la licitaţie, anunţată a avea loc pe 7 ianuarie 2013. Amatorii de chilipiruri care numai s-au interesat telefonic de autoturisme şi mai ales de preţ au motive să nu rateze cea de-a doua şansă. Preţul fiecărei maşini în parte a fost redus cu 25%.

Sursa: Ceahlăul

Infiltraţii în blocurile ANL din Roman

Modul de construire a acoperisurilor ANL-urilor din cartierul Vasile Lupu din Roman provoacă, pentru al doilea an consecutiv, pagube locatarilor, în special celor de la etajele superioare. Acoperișurile nu permit scurgerea apei provenită din cantitățile mari de zăpadă din ultimele zile, așa că în foarte multe locuințe s-au produs infiltrații. Pânâ când se va găsi o nouă soluție pentru amenajarea acoperișurilor de la aceste ANL-uri, Primăria Roman va realiza lucrări de îndepărtare a gheții și zăpezii.

Sursa: Ceahlăul

Primarul Leoreanu n-ar prea vrea să conducă PDL-ul

Scorul foarte bun obținut de ARD în județul Neamț, un record pe țară, l-a propus pe edilul Romanului pentru o funcție de conducere la nivelul PDL. Primarul Laurențiu Leoreanu a declarat că se simte onorat de această invitație, însă înclină spre a o refuza, pentru că i-ar lua din timpul dedicat administrării municipiului și cel, şi aşa puțin, pe care îl petrece cu familia.

Sursa: Ceahlăul

Locuințe noi pentru romașcani

Finalul de an vine cu mare bucurie pentru 23 de familii din Roman care vor primi, cu chirie, o locuință de la stat. Repartizarea se va face pentru blocul 11 din Aleea Revoluției, a cărui construcție s-a încheiat în luna noiembrie a acestui an.

Sursa: Ceahlăul

  • Social

Condamnati pentru sadism

Trei frați au fost condamnați pentru cruzimi față de animale. Unul dintre ei va executa șase luni de detenție. Judecătorii i-au interzis ca în următorii cinci ani să mai dețină cai. Un alt acuzat are trei ani cu executare, iar al treilea o pedeapsă cu suspendare. Animalul a fost biciuit, iar mai apoi a fost maltratat cu un topor. Suferințele calului au fost filmate cu un telefon mobil. Condamnarea este o premieră în Neamț.

Sursa: Monitorul

IPS Teofan a primit colindători la Piatra-Neamț

Protopopiatul Piatra-Neamț a organizat sâmbătă, 15 decembrie 2012, la ora 17.00, la Sala de Festivități a Consiliului Județean Neamț un concert de colinde cu participarea IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Au interpretat corurile Vlăstarele Ortodoxiei, Glasul Bisericii, Serafimii, Teofania, Imperialii, Cântec Sfânt și Heruvimii. Evenimentul a fost prezentat de Teodora Iacob.

Sursa: Ziar Piatra Neamț

Expoziție de felicitări realizate de elevii C.S.E.I. ”Al. Roșca”

Concertul de colinde găzduit de CJ Neamț, sâmbătă, 15 decembrie, a fost un prilej pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Piatra Neamț să prezinte participanților o expoziție de felicitări realizate chiar de ei. Aceștia au primit aprecieri pentru munca lor și au fost binecuvântați de IPS Teofan, prezent la concert.

Sursa: Ziar Piatra Neamț

“Criosfera -2013”: Manifestare ştiinţifică de elită la Piatra-Neamţ

Studenţi, profesori şi exploratori se vor întruni peste două luni la Piatra-Neamţ pentru a participa la primul simpozion naţional în cadrul căruia se vor prezenta date şi lucrări ştiinţifice referitoare la criosferă. Criosfera este parte integrantă a climei globale şi reprezintă învelişul de gheaţă şi zăpadă de pe suprafata uscatului, mărilor şi oceanelor. Manifestarea va avea loc în perioada 21-24 februarie 2013, la sediul Universităţii Populare “Emil Racoviţă” – instituţie cultural ştiinţifică a Casei de Cultură din Piatra-Neamţ.

Sursa: Realitatea

Pumni în ring, zâmbete şi bucurie pe podiumul de premiere

Gala “Cupa Ceahlăul” la box, organizată după mai bine de 30 de ani la Piatra Neamţ a reprezentat un succes deplin pentru gazde. Echipa Fundaţiei “Boxul nemţean”, pregătită de antrenorii Gabi Câmpescu şi Gabriel Tâmpescu, a reuşit să-şi asigure locul I în clasamentul pe echipe.

Sursa: Realitatea

Călugăr captiv în mănăstire

Lupta cadrelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță cu nămeții, pentru a salva viețile pacienților care au avut nevoie de ajutor, a continuat și luni dimineață. Un călugăr de la mănăstirea Zimbru, situată între Vulpășești și Pâncești, a fost salvat după câteva ore de către cadrele medicale, care au ajuns la pacient cu ajutorul autoșenilatei puse la dispoziție de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț. În jurul orei 10.53, un echipaj al Stației de Ambulanță Roman, format dintr-un medic, un asistent și șofer, a plecat spre mănăstirea Zimbru, unde un călugăr avea insuficiență cardiacă. Din cauza zăpezii, după ce au trecut de Vulpășești, la intrarea într-o pădure, ambulanța nu a mai putut înainta, astfel că angajații Ambulanței au mers mai mulți kilometri cu autoșenilata pusă la dispoziție de către ISU.

Sursa: Ziarul de Roman

A început sezonul fracturilor și luxațiilor

Medicii de la Spitalul Municipal de Urgență Roman avertizează cu privire la faptul că, în ultima perioadă, numărul celor care au suferit de pe urma căderilor pe gheață a crescut destul de mult. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, peste zece persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce au căzut pe gheață și și-au luxat ori și-au fracturat mâinile și picioarele. Cei mai mulți dintre pacienți sunt persoane în vârstă, iar medicii le recomandă să evite, pe cât posibil, deplasările în oraș, în perioadele în care se formează polei ori gheață.

Sursa: Ziarul de Roman

Romașcani premiați la concursurile de matematică

Toți cei patru elevi romașcani care au participat la cea de-a XIV-a ediție a concursului interjudețean “Ștefan Dârțu”, desfășurat sâmbătă la Vatra Dornei, s-au numărat printre premianți. Concursul de la Vatra Dornei încheie seria de concursuri organizate sub genericul “Matematica în Bucovina”, premianții fiecăruia dintre concursuri urmând a fi invitați la un “masters” al matematicienilor din nordul Moldovei.

Sursa: Ziarul de Roman

Aniversare la Biblioteca judeţeană

Joi, 20 decembrie, de la ora 17, la Biblioteca judeţeană “G T Kirileanu” va avea loc o seară literar artistică prilejuită de aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea corpului A al clădirii şi 20 de ani de la începerea lucrărilor de construcţie la corpul B al sediului instituţiei. Protagoniştii serii vor fi Daniel Ovidiu Stelescu (pictură), Cătălin Iosub (muzică) şi Constantin Bostan (carte).

Sursa: Ceahlăul

Avocatul familiei Mararu, acuzat de înşelăciune

Avocatul Alinei Mararu, soţia interlopului Gheorghe Mararu care a fost ucis de Cristian (Falău) Chilat pe 14 noiembrie 2010 în barul Cafe Latino din Piatra Neamţ, este trimis în judecată într-un dosar de înşelăciune cu terenuri, cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro.

Sursa: Ceahlăul

Un colonel de infanterie, cel mai tânăr membru al Uniunii Scriitorilor din Neamţ

Interviu cu poetul Nicolae Boghian. „Îmi place să rememorez clipele plăcute din viaţa mea, fără a cădea în paseism. Refac, imaginar, ceea ce aş fi putut realiza dacă perioada trăită la regiment nu ar fi fost atât de absurdă, de dură, sufocantă uneori. Acum, îngrijesc o mică livadă ce creşte sub ochii mei şi caut să-mi imaginez cine va mai tresări citind volumul meu de versuri ”A doua venire”, la care lucrez.”

Sursa: Ceahlăul

Formaţii participante la festivalul „Steaua sus răsare”

La ediţia de anul acesta al Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Steaua Sus Răsare” va sosi şi un grup reprezentativ din zona Girovului, Formaţia „Urşii giroveni” și Ansamblul folcloric “Mioriţa” Piatra Şoimului.

Sursa: Ceahlăul

Știri tv

  • Politic

Parlamentari de Neamț

Noi parlamentari de Neamț, aleși în urma scrutinului din 9 decembrie și-au primit sâmbătă certificatele doveditoare. După înmânarea certificatelor constatatoare, noii parlamentari au declarat că vor face tot ce ține de ei pentru a-i reprezenta cât mai bine pe cetățenii care i-au investit cu încrederea lor. Noul parlament a fost convocat de președintele României pe data de 19 decembrie la ora 13.

Sursa: 1 TV

  • Administrativ

Școala după școală

Elevii din cartierul Văleni ar putea beneficia începând de anul viitor de un program tip afterschool. Intitulat „Școala după școală” acesta se adresează copiilor care provin din familii cu venituri reduse și care s-au mutat în noul cartier al municipiului Piatra-Neamț.

Sursa: 1 TV

Târguri de sărbători

Pietrenii se pot bucura, începând din această săptămână, de oferta a două târguri dedicate sărbătorilor de iarnă. Târgul producătorilor agricoli se va deschide mâine în piața centrală a municipiului, iar cel de Crăciun, din piața Curtea Domnească, două zile mai târziu. De la cele două târguri pietrenii își vor putea cumpăra bunătăți pentru masa de Crăciun și daruri de pus sub brad.

Sursa: 1 TV

10 ani de probațiune

Angajații Serviciul de Probațiune din cadrul Tribunalului Neamț au marcat vineri împlinirea a 10 de ani de activitate. Cu acest prilej, au fost prezentate rezultatele obținute de-a lungul anilor de consilierii de probațiune. La manifestarea desfășurată la Biblioteca Județeana GT Kirileanu au participat reprezentanți ai autorităților locale, colaboratori, șefi ai instituțiilor implicate în reintegrarea infractorilor și magistrați.

Sursa: 1 TV

Săptămâna tradițiilor în Neamț

Săptămâna aceasta va fi una a tradițiilor și obiceiurilor împărtășite nemțenilor. Cele mai multe evenimente sunt organizate de Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, însă acestora li se alătură și alte instituții de cultură și elevii din județ.

Sursa: 1 TV

E vremea colindelor…

Seria spectacolelor de colinde din acest an a fost deschisă de un eveniment organizat de preoții din Protopopiatul Piatra-Neamț, la inițitativa Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Sâmbătă la sala mare a consiliului județean au răsunat colinde în interpretarea corurilor bisericesti și a elevilor de la seminariile ortodoxe.

Sursa: 1 TV

Drastic sancționați

Au consumat băuturi alcoolice şi s-au urcat la volan, iar pentru acest lucru au plătit scump. Fie că au rămas fără permis de conducere sau au fost nevoiţi să bage adânc mana în buzunare pentru a plăti amendă, toţii şoferi care au trecut săptămâna trecută prin raza de acţiune a oamenilor legii, nu au scăpat neverificaţi. Şoferii continuă să încalce legea şi consuma alcool înainte de a se urca la volan iar pentru asta au fost sancţionaţi.

Sursa: EST TV

Școli închise

Ninsoarea din acest week-end a dat din nou peste cap cursurile din mai multe şcoli din judeţul Neamţ. Elevii din 7 unităţi şcolare au făcut cale întoarsă de la şcoală deoarece nu s-au făcut ore. Şi asta din cauză că profesorii navetişti nu au reuşit să ajungă la şcoli. Cea mai grea situaţie însă s-a înregistrat săptămâna trecută când după trei zile de ninsoare continuă şi viscol, 16 unităţi de învăţământ au fost închise. Atunci aproape 4.800 de elevi au făcut cale întoarsă de la porţile şcolilor.

Sursa: EST TV

  • Social

„Dăruind, vei fi mai bun”

Biblioteca Județeană a organizat și în acest an campania de donații intitulată „Dăruind, vei fi mai bun”. Copii de la școlile și grădinițele din județ au adus cărți și jucării pentru cei mai puțini norocoși decât ei. Printre cei care au donat cărți și jucării s-au numărat micuții de la grădinița Floare de colț, al căror reprezentant a dorit să transmită un mesaj pentru copiii la care vor ajunge darurile.

Sursa: 1 TV

Tradiții nemuritoare

Tradiţiile nu sunt uitate niciodată. A demonstrat-o la sfârşitul săptămânii trecute chiar preşedintele consiliului judeţean, Culiță Tărâță. Acesta şi-a invitat prietenii, apropiaţii dar şi oficiali ai judeţului la pomana porcului. Colinde, ceaune cu mâncare tradiţională, dansuri şi bineînţeles un pahar de vin fiert. Aşa au fost întâmpinaţi invitaţii preşedintelui consiliului judeţean Culiță Tărâță. Printre invitaţi s-au aflat şi noii parlamentari ai judeţului. Vedetă a fost chiar Elena Udrea care nu a scăpat niciun dans. Şi deşi afară a fost frig, toţi cei prezenţi s-au bucurat din plin de invitaţia primită. Mai ales că au avut parte de tot felul de surprize.

Sursa: EST TV

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dracon spune

    Pai mare bucurie, avem guvern USL, un milion de locuri de munca, lapte si miere pe toate tevile lui Ponta si Antonescu, salariile si pensiile se vor mari, de va fi nevoie sa venim cu sacul sa le ridicam. Medicamente ptr bolnavii de cancer vor fi pe toate drumurile(ii doare inima pe guvernantii USL de grija acestor bolnavi), spitalele se vor redeschide, leul nu se va devaloriza,inflatia va fi neglijabila, impozitele se vor micsora, carburantii si energia se vor eftini. Previziunile ptr 2013 ne fac sa ne gandim ca vom ajunge in Edem.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate