Prefectul Adrian Niță, despre politică și administrație la Neamț (VIDEO)

1

Prefectul de Neamț, Adrian Niță, a fost ales recent în funcția de prim-vicepreședinte al  PSD Neamț. Deși ocupă o funcție politică, Adrian Niță spune că face tot posibilul să nu lase politica să afecteze calitatea sa de prefect.

În cadrul unui interviu pe care ni l-a acordat, prefectul de Neamț a adus în discuție o serie  de probleme importante cum ar fi, spre exemplu, punerea în aplicare a unei hotărâri de consiliul local Piatra-Neamț cu privire la transparența cheltuirii banilor publici la Piatra-Neamț. Prefectul a precizat că a trimis două adrese către primărie pe această temă, una în martie și una în aprilie a acestui an, la care nu a primit răspuns. După o interpelare făcută într-o ședință a Consiliului Local, s-au primit niște răspunsuri care sunt analizate de angajații Prefecturii.

De asemenea, Adrian Niță a explicat de ce întârzie atât de mult demolarea podului de la Spital. Se pare că nu există un aviz care să permită intervenția în albie a utilajelor pentru demolare, iar acest aviz a fost cerut abia zilele trecute, așteptându-se un răspuns favorabil.

În privința unei posibile candidaturi la primăria Piatra-Neamț, Adrian Niță a precizat că ia în calcul această idee, însă e prea devreme pentru a spune ferm că va intra într-o cursă electorală. Nu ascunde, însă, faptul că e de părere că e loc de mai bine în modul în care se implementează proiectele în Piatra-Neamț.

Despre acestea și multe alte aspecte importante legate de administrația locală, modernizarea transportului în comun și siguranța cetățenilor în cazul unor situații de urgență la nivel județean puteți urmări materialul video de mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Nu ziceam bine ca astia sunt pe mână cu distrugerea orașului? Ce opoziție visăm, e aceeași Mărie cu altă pălărie. Votați cu încredere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate