Prefectul Adrian Niță explică de ce întârzie atât de mult demolarea podului de la Spital

2

Conform graficului lucrărilor, la această oră podul de la Spital ar fi trebuit să fie demolat. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece s-a descoperit tardiv faptul că lipsea un aviz de demolare care să permită lucrări în albie. Situația a fost semnalată de prefectul de Neamț, Adrian Niță.

„Acolo, încă din 2021 primăria a solicitat un aviz din partea celor de la Serviciul de Gospodărire a Apelor, dar se pare că cineva neatent din primărie nu a reușit să treacă acolo și amplasarea a două rampe de acces în albia Cuiejdiului astfel încât să se poată desfășura demolarea podului.

Din acest motiv, cred că pe 15 mai, anul acesta, au solicitat un aviz modificator unde au introdus, printre altele, și necesitatea amplasării acestor două rampe de acces în albie fapt ce ar permite scoaterea resturilor rezultate din demolarea actualului pod. Nu ne mai miră. Lucrările la acest pod creează foarte mari probleme în trafic și valorile de trafic pe arterele pe care șoferii aleg să meargă au crescut foarte mult, cu disconfort, stress, iritare.

Deși cei care conduc primăria ne cer să avem răbdare, iată că astfel de acțiuni ne fac să ne pierdem practic încrederea în actul administrativ pe care îl desfășoară și în modul în care aceste șantiere și proiecte evoluează.”, a declarat prefectul de Neamț, Adrian Niță.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mihai spune

    Un pod dărâmat fără motiv !!!
    Acest primar este campion la prostii (vezi nr de semafoare,intenția de a transforma orașul în „oraș de 20 min”.. ) oare cât o să-l mai poată suporta pietrenii?

  2. Moflea Papura spune

    S-a dat startul la intarzieri. Se va amana pana în anul electoral când trebuie sa iasă la rampa „marii conducatori” ai orasului cu „marile investitii”. Se poarta cu aceste investiții parca sunt făcute din banii lor de acasă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate