Solicităm Primăriei Piatra-Neamț anularea Regulamentelor care impun restricții și amenzi pietrenilor și refacerea acestora în urma unor dezbateri publice reale!

5

Am scris deja prea mult despre aberațiile din regulamentele adoptate recent de primăria Piatra-Neamț. Nemulțumirea pietrenilor este evidentă pentru oricine are capacitatea să perceapă corect comunitatea în care trăim.

Solicităm public Primăriei Piatra-Neamț, în speță Consiliului Local Piatra-Neamț, anularea acestor regulamente și reconceperea unora noi care să fie conforme cu realitatea din municipiu, să conțină reguli care se pot aplica și să se facă o dezbatere reală pentru fiecare interdicție impusă pietrenilor.

Domnilor de la primărie, domnilor consilieri locali, e momentul să recunoașteți că ați greșit, că v-ați grăbit, că n-ați citit ce ați votat.
E momentul să remediați situația, nu să vă încăpățânați și să mergeți din greșeală în greșeală. Sunteți acolo pentru a face lucruri în interesul cetățenilor nu contra lor!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Dan spune

    In Piatra-Neamt nu e nevoie de regulamente, oamenii nu au nevoie de asa ceva, e o ingradire a libertatii individuale sa le spuna primarul ce au voie sau nu sa faca in spatiul public. Cei care fac abuzuri gen arunca gunoi pe spatiul public sau nu strang dupa animalele lor in parc sunt doar niste exceptii si marea majoritate a cetatenilor are grija de spatiul comun si nu e nevoie de regulamente si masuri punitive. Pietrenii sunt oameni educati si civilizati, nu are de ce sa le zica primaria ce au voie sa faca sau sa nu faca.

    1. Luminita spune

      Si pentru acei putini si needucati nu credeti ca trebuie sa existe masuri coercitive ??? Orice restrictie e pentru cei certati cu bunul simt, nu pentru cei civilizati.

  2. Bogătaș spune

    Sa facă pr@#& satului un sondaj pe Facebook, sa vadă dacă a gresit

  3. Tian spune

    Desigur ca aceste Regulamente aberante vor putea fi atacate si la instanta de contencios administrativ, in cazul in care nu sunt abrogate de acelasi organism care le-a adoptat.
    E foarte usor sa impui reguli fara sa faci nimic. Toti stiu sa inventeze dari, de parca am fi pe vremea turcilor.

  4. Lefter Cristina Andreea spune

    Nu suntem de acord cu noile regulamente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate