Pandemia din România e o vrăjeală făcută din pix

4

Am analizat cu mare atenție toate restricțiile cu care guvernul își bate joc de români de un an de zile și am ajuns la concluzia că pandemia din România este o șmecherie făcută din pix de niște băieți care profită de acest virus ca să își exercite într-un mod abuziv puterea politică.

Toate restricțiile cu care își bate joc guvernul de români sunt fabricate din pixul unor șmecheri. De fiecare dată când vor să impună o restricție șmenuiesc din nou cifrele din pix. Au vrut să sifoneze bani aiurea – au băgat oamenii în cămine și hoteluri cu miile la momentul în care procentul de infectați era minuscul. Văzând că cifrele stabilite de ei pentru măsuri nu-i ajută, au mărit calculele din pix ca să ne dea stare de urgență și să ne încuie ca pe sclavi în casă. După ce au epuizat varianta aceasta și tot creștea număr de infectați, au șmenuit din nou calculele din pix ca să își creeze noi praguri pe baza cărora să inventeze alte restricții. Totul a fost o sarabandă de șmenuri făcute din pix cu rate care s-au calculat după cum au vrut ei, ba cu tot cu focare, ba fără, ba cu testări, ba fără și tot așa. Nici ei nu mai știu de câte ori au schimbat formula de calcul folosită pentru a justifica noi restricții impuse fără nici un rezultat concret în fața evoluției pandemiei.

Desigur că toată prosteala cu cifrele din pix a fost ca să încalce drepturile fundamentale ale noastre. Pentru interesele lor, cifrele din pix nu au avut nicio valoarea când înghesuiau românii în avioane să-i trimită la sparanghel sau când ne invitau la vot, deși rata infectărilor era uriașă. Să meargă milioane la vot era bine, cu restul era pericol.

Nu negăm pandemia, nu negăm existența virusului și nici periculozitatea lui, ci doar vă spunem că de un an de zile toate abuzurile făcute de guvern sunt în baza unor formule de calcul pe care le schimbă din pix de fiecare dată cum vor mușchii lor și ne țin pe toți în întuneric netestând masiv populația, deci neștiind real în ce stadiu suntem cu pandemia.

Respectați toate regulile chiar dacă o parte dintre ele sunt cretine, dar să nu fiți proști. Cereți explicații celor pe care i-ați ales pentru fiecare lucru care vi se pare a fi un abuz sau o măsură inutilă. Cereți să vă explice tot pentru că totul e din banii dumneavoastră.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Marius spune

    Starea de urgență ce a fost impusă in martie anul trecut a fost din cauza incertitudinii, sa fim serioși. Nimeni nu stia atunci cât de periculoasă e treaba si mai și veneau știri cum ca in Italia mor bătrânii pe capete. Hai sa nu fim răi așa pe gratis…

  2. Ioan spune

    Nici în alte părți guvernanții nu s-au descurcat cum am fi așteptat…practic pe niciunde,Sunt de acord că multe cifre au fost fâcute din pix și cu plus si cu minus.Hai sa le mai dăm o șansă tuturor cu valul 3,cu vaccinarea,etc.Oricum altă variantă nu e,anarrhia nu ne-ar duce decât înapoi la familia Flinstone și dinozauri.Eu personal nu prea îmi doresc varianta asta.Punem ștampila unde trebuie din 4 în 4 ani asta aș propune Varianta în care ne-am retrage să luptăm din peșteri nu mă atrage, momentan

  3. Sorin spune

    Bravo. Bine observații. Dar nu ai scris nimic de interesele pe care le au. De ce ar face asta? Ce câștigă pentru că pierd pe toate planurile.
    Asta cu alegerile nu sta in picioare, pentru că face parte din democrație. Alegerile trebuiau făcute. Chiar daca pierdea un anume partid.
    Iar despre modificarea regulilor… asta înseamnă că au învățat, adică au evoluat… De ce nu au știut dinainte cum va fi? Tocmai pentru că nu mai trecusem prin pandemie.

    1. xD spune

      Înainte te băgau în carantina pe tine și pe cei contactați direct, acum dacă ai covid abia dacă te trimite acasă, hai sa lăsăm vrăjeala, nu se impun restricții pt binele nostru. Unde sunt izoletele? Anchetele epidemiologice? Și despre vaccin persoane vaccinate care fac covid… Asta nu mai da la știri…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate