Dezmugurirea PNL-ului

0

Exact ca niște copii mici care au spart un geam cu mingea și încearcă să nege evidențele, liberalii nemțeni ne povestesc acum de unitate, echipă etc., dar în realitate ei s-au apucat de o epurare pe criterii de vasalitate față de fostul șef, Mugurel Cozmanciuc. Adică îi rad pe toți cei care au fost promovați de fostul lider, indiferent că sunt sau nu oameni care au muncit pentru partid.

Această atitudine lipsită de bărbăție politică este un semnal clar că PNL-ul la Neamț nu se mai face bine. Ne așteptam că dacă tot au început ”dezmugurirea” să iasă asumat și să spună că se reformează, că fac curățenie, că pun de acum oameni pe funcții pe alte criterii și că e gata cu domniile fanariote la PNL Neamț. Nu. Ei au ales varianta pisicuță care toarce și prin spate se bat ca motanii în călduri.

Dacă acesta este PNL-ul care vrea să se bată cu PSD-ul, dar va trebui să se bată mult mai crunt cu USR-ul înseamnă că, din punct de vedere electoral PNL-ul va deveni istorie la Neamț. Dacă neasumații aceștia reprezintă liberalismul la Neamț, păcat de nemțenii care cred în doctrina PNL.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate