TSD Piatra-Neamț sprijină familia cu 6 copii din Girov care locuiește într-o baracă

0

În articolul (VIDEO) Viața văzută dintr-o baracă. Asociația Născută Înger deschide noi orizonturi, prezentam cazul unei familii cu 6 copii din Girov care locuiește de ani de zile într-o baracă.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a decis să se implice în reabilitarea locuinței și asigurarea că micuții vor avea acces la educație. La apel a răspuns „prezent” organizația tinerilor social democrați din Piatra-Neamț.

„Văzând filmulețul dumneavoastră, am luat legătura cu colegii mei de la TSD Piatra-Neamț și, așa cum m-am așteptat, fiind oameni inimoși, vom merge la cei șase copii să le fim alături.

Sunt sigur că fiecare copil își dorește să înțeleagă semnificația zilei de 24 ianuarie, o zi importantă din viața poporului nostru.

Unirea face puterea, unirea acum este despre simțire. Este despre noi toți, despre suflete, despre zâmbete ce le putem aduce acolo unde sunt lacrimi.”, a declarat Alexandru Topor, președintele organizației social democrate de tineret Piatra-Neamț.


Potrivit reprezentantului TSD Piatra-Neamț, familia va primi ca donație suma de 5000 de lei prin Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț și, de asemenea, va avea periodic asigurată o masă caldă în lunile următoare.

Dacă doriți să ajutați, luați legătura cu Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici. 

Pentru donații:

Asociația Născută Înger

  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate