Tribunalul București confirmă plagiatul lui Darius Vâlcov. Diploma de doctor în Finanțe, anulată

0

Diploma de doctor în Finanțe a lui Darius Vâlcov a fost anulată pe 20 ianuarie de Tribunalul București, la cererea Academiei de Studii Economice București.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs:

„Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune anularea diplomei de doctor seria F nr.0003384 eliberata sub nr.448/19.10.20210. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucuresti- Sectia a-II-a Contencios Administrativ si Fiscal. Pronunţată azi, 20.01.2021, prin punerea soluției la dispozitia părților de către grefa instanței.”

Comisia de Etică şi Deontologie Profesională a Academiei de Studii Economice Bucureşti a emis un raport care precizează că teza cuprinde mai multe preluări de text care aparține altor autori.

Darius Vâlcov, fost ministru și consilier al premierului Viorica Dăncilă, a respins acuzațiile, spunând că „o parte din cei 19.000 de angajați ai SRI (am inclus aici și acoperiții) cataloghează teza mea de doctorat drept una parțial plagiată. Răspunsul meu este simplu: EXCLUS!”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate