(VIDEO) Viața văzută dintr-o baracă. Asociația Născută Înger deschide noi orizonturi

1

O familie cu 6 copii din comuna Girov locuiește de 9 ani în condiții improprii. Întrucât e vorba de 6 minori, prioritatea Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, care monitorizează cazul, dorește să investească în reabilitarea locuinței acestei familii și înființarea unui centru de zi pentru copii pentru ca aceștia să poată avea acces la educație.

Micuții nu au tablete, telefon și, deși își doresc să meargă la școală, la grădiniță, nu există posibilități. Veniturile familiei sunt extrem de reduse: alocații, muncit cu ziua, cerșetorie.

Asociația, prin voluntarii săi, a strâns deja 5000 de lei pentru acest proiect, dar este în continuare nevoie de materiale de construcție. S-a identificat deja o firmă care va începe urgent lucrările, deoarece temperaturile au fost negative în această perioadă.

Dacă doriți să ajutați, luați legătura cu Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici. 

Pentru donații:

Asociația Născută Înger

  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ursul maro spune

    Cand faci copii, nu te gandesti ca ai nevoie si de conditii in care sa creasca?Altfel ce faci?Chinuiesti niste suflete?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate