Președintele României se va vaccina public la debutul etapei a doua a campaniei

0

În cadrul unei conferințe de presă, președintele României, Klaus Iohannis, a fost întrebat de jurnaliști dacă acesta consideră că faptul că niciun lider politic din România nu s-a vaccinat sporește neîncrederea populației în campania de vaccinare.

Klaus Iohannis a răspuns: „Nu, nu cred că s-a produs nicio neîncredere. Dimpotrivă, decizia a fost să fie vaccinat în primul rând personalul medical. Acest lucru se întâmplă. Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost probabil mesajul greșit. Dar vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, a persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, a personalului esențial de exemplu administrația prezidențială, Guvern. Și pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate