(VIDEO) PNL și USR s-au făcut de tot râsul la ședința de Consiliu Județean

0

Consilierii PNL și USR au convocat o ședință de Consiliu Județean ca să își pună vicepreședinți, dar au avut o surpriză. Votul nu s-a făcut așa cum sperau, adică cu pixul (ca să facă fiecare ce semne vrea pe buletinele de vot în scopul manipulării acestuia). Votul s-a făcut cu două ștampile. O ștampilă cu DA și una cu NU. Acest lucru i-a scos din minți, astfel că au părăsit sala tocmai de la ședința pe care o convocaseră.

De fapt, în timpul ședinței când se lua deciza dacă se votează cu pixul sau cu ștampilele, consilierii județeni PNL și USR constatând că nu sunt în majoritate au fugit din sală.

Ce poate fi mai penibil pentru acești consilieri decât să își aranjeze o majoritate pentru a convoca o ședință de a executa PSD-ul, după care să își dea seama că nu au majoritate și să fugă?

Ne aflăm într-o situație hilară, consilierii județeni PNL și USR au convocat o sedință pentru alegerea vicepreședinților, după care au părăsit sala. Asta e responsabilitatea de care dau dovadă aceste partide față de alegători(…) Vă promit eu că data viitoare vom avea voturile necesare și o ședință organizată cum trebuie.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, la finalul ședinței.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate