Iohannis: Schimbarea directorilor de școli „a fost de azi pe mâine, la repezeală”

0

Președintele României declară că a urmărit procesul de schimbare a directorilor de școli și a precizat în cadrul unei conferințe de presă că este o acțiune care nu a fost pregătită de Ministerul Educației, mai ales că era știut faptul că mandatele expirau pe data de 9 ianuarie.

Citește și: Directori și directori adjuncți noi în unitățile școlare din Neamț. Vezi aici lista

„Am urmărit aceste chestiuni, e o acțiune care nu a fost pregătită din timp de ministerul Educației. S-a știut că se termină mandatele directorilor în 9 ianuarie, la unele școli s-a prelungit. Vom putea discuta de România Educată după pandemie și să organizăm concursuri ca la carte. Ceea ce s-a făcut acum a fost de azi pe mâine, la repezeală, s-au prelungit mandate ori s-au dat mandate unor persoane noi pentru câteva luni de zile. Bănuiesc că în vară vom avea primul val de concursuri pentru aceste funcții și atunci voi urmări cu foarte mare atenție cum se respectă principiul meritocrației,”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate