Directori și directori adjuncți noi în unitățile școlare din Neamț. Vezi aici lista

1

Inspectoratul Scolar Județean Neamț, în urma ședinței Consiliului de Administrație din data de 08.01.2021, informează că s-a constatat încetarea de drept a contractului de management, ca urmare a expirării perioadei pentru care a fost încheiat pentru directorii/directorii adjuncți numiți în urma concursului din anul 2016 și s-a decis numirea în funcția de director/director adjunct a următoarelor cadre didactice, prin detașare în interesul învățământului în funcția de director/director adjunct, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31.08.2021.

CP_229-11-ianuarie-2021

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mariana spune

    Nu prea au fost schimbări dar întreb și eu: de ce s-a schimbat conducerea de la Roman Vodă? Că tot spunea ministrul că va cere explicații pentru fiecare director schimbat. Nu s-ar putea ca răspunsul către ministru sa fie făcut public? Eu înțeleg că s-a terminat mandatul actualei conduceri dar de ce nu s-a așteptat sfârșitul anului sau organizarea concursului în condițiile în care liceul a avut rezultate atât de bune in ultimii patru ani?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate