Axialul, Izvorul Muntelui – Durău, ultimele intervenții pentru modernizarea lui

2

Proiectul de modernizare a acestui drum esențial pentru turismul și economia județului Neamț se apropie de final.
Pe o lungime de 20 de kilometri s-au executat importante lucrări privind consolidarea structurii, prin ziduri de sprijin, coloane forate la adâncimi de până la 24 de metri, drenuri și intervenții la nivelul de fundație. În momentul de față se toarnă ultimul strat de asfalt pe ultimii kilometri.

„Este una dintre cele mai importante investiții care s-au realizat în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț! După ce drumul județean DJ 155F, Axialul, va fi redat participanților la trafic, toată zona de Valea Muntelui se va revigora din punct de vedere turistic! Deja s-a văzut asta în urmă cu câteva zile, când traseul a fost utilizat cu avizul constructorului, înainte de turnarea stratului de uzură.
În viitorul apropiat, stațiunea Durău și cele mai frumoase locuri din zona montană vor deveni magneți pentru turiști! Asta înseamnă dezvoltarea economiei, susținerea și relansarea afacerilor atât de afectate de criza de pandemie și recunoașterea județului Neamț, din punct de vedere al ofertei turistice, la justa sa valoare!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarBicaz.RO

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Emilian Barbu spune

    Este o mare realizare. Ramane sa se rezolve cu interzicerea accesului masinilor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

  2. vio spune

    Cand taiati pamblica ma invitati si pe mine sa pun calificativul.fiindca v-am laudat destul cu axialul,mai putin cu portiunea Bicaz-Izvorul Muntelui,AMIN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate